Stravičan udes kod Kraljeva: Automobil sleteo sa puta, dvoje dece povređeno, vatrogasci sekli vozilo da bi izvukli putnike (FOTO/VIDEO)

19.02.2023

19:48

0

Autor: M. Vu.

Nekoliko osoba je teško povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras oko 19 sati na Ribničkom mostu u Kraljevu

Stravičan udes kod Kraljeva: Automobil sleteo sa puta, dvoje dece povređeno, vatrogasci sekli vozilo da bi izvukli putnike (FOTO/VIDEO)
Ilustracija - Copyright Foto: Printskrin/Instagram/192.rs

Četiri osobe, među kojima je dvoje dece, povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras oko 19 sati u Kraljevu. Udes se dogodio u naselju Ribnica, nedaleko od mosta preko istoimene reke na magistralnom putu Kraljevo - Vrnjačka Banja. Nije bilo nastradalih, ali su povređene dve osobe i pričinjena je velika materijalna šteta.

Prema pisanju instagram stranice 192, u udesu su učestvovala dva vozila, od kojih je jedno od siline udarca sletelo sa mosta, a vatrogasci seku jedno vozilo kako bi izvukli putnike.

Sudarili su se, kako saznajemo, "alfa romeo“, kraljevačke registracije i "folksvagen pasat“, čačanskih registarskih oznaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Od siline udarca „pasat“ se sa vidnim oštećenjima na vozačevoj strani zarotirao, dok je „alfa“ sletela u jarak kraj puta. Tom prilikom povređeni su vozač i suvozač "alfe“, koji su nakon intervencije vatrogasaca prevezeni u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

Kako nezvanično saznajemo, na lekarski pregled upućeno je i dvoje dece, koja nisu zadobila teže povrede.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Saobraćaj na mostu je obustavljen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike