Napadnut srpski dečak na Kosovu, otac sumnja na pokušaj otmice

29.09.2020

15:37

0

Martin Vuksanović, učenik trećeg razreda Osnovne škole, nepoznate osobe povukle su za ruku ka automobilu a spas je našao kod komšije u dvorištu

Napadnut srpski dečak na Kosovu, otac sumnja na pokušaj otmice
Copyright Foto:ATAImages/Antonio Ahel

Nepoznate osobe napale su danas dečaka Martina Vuksanovića, učenika trećeg razreda, u selu Plemetina kod Obilića, na Kosovu, dok se vraćao iz škole, a kako sazanjemo, njegov otac Predrag sumnja da se radi o pokušaju otmice.

Napad se dogodio na putu od Plemetine ka Prilužju kada se dečak vraćao kući, saznaje rts.rs

–  Mog sina je kući dopratio komšija u čije je dvorište uspeo da pobegne, kada se otrgao iz ruku osobe koja je pokušala da ga uvuče u automobil. Iz „audija“ crvene boje, nepoznata osoba je otvorila vrata i rukom dohvatila Martina. Na sreću, uspeo je da pobegne i zaštitu potraži u prvom dvorištu – ispričao je otac RTS.

Prema njegovim rečima, osobe koje su ga napale nastavili su ka selu Hamidija, u kojem nema Srba.

Vuksanović je slučaj prijavio policiji, čiji su pripadnici bili u Plemetini i nakon što ih je upoznao sa incidentom, otišli.

Ne zna da li će da pokrenu istragu i organizuju potragu, navodeći primer od pre šest meseci kada je na istom putu napadnut i njegov stariji sin, i da o tom incidentu nema nikakvu povratnu informaciju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike