Francuska izručila Srbiji osumnjičenog za ubistvo Luke Radulovića

01.10.2020

11:52 >> 11:08

0

Marko Đorđević (33) je prošlog leta uhapšen u francuskom letovalištu kod Kana, a noćas je stigao u Beograd gde je sproveden u pritvor

Francuska izručila Srbiji osumnjičenog za ubistvo Luke Radulovića
Copyright Luka Radulović Printscreen/Facebook/Luka Radulović

Marko Đorđević (33), koji se sumnjiči da je pre dve godine u jednom beogradskom klubu ubio Luku Radulovića (37), izručen je noćas Srbiji, saznaje 24sedam.rs

Luka Radulović Printscreen/Facebook/Luka Radulović

Marko Đorđević uhapšen je prošlog leta u jednoj vili u francuskom letovalištu Mužin, nedaleko od Kana, a noćas ga je ta država izručila Srbiji.

Kako saznajemo, Đorđević je uz najveće mere bezbednosti sproveden u Beograd, gde je najpre saslušan, a zatim je odveden u pritvor koji mu je ranije određen.

Đorđević je lociran u Francuskoj preko članova porodice, koje je pratila policija, navodili su francuski mediji.

Podsetimo, Đorđević je osumnjičen da je 18. aprila 2018. na jednoj privatnoj zabavi u klubu, nedaleko od Brankovog mosta, ispalio više hitaca u Radulovića, naočigled posetilaca, a zatim je išetao kao da se ništa nije dogodilo.

Kako se ranije pisali mediji, sumnja se da je motiv ubistva to što ga je Radulović ranije pretukao u jednom beogradskom klubu, što mu Đorđević nikada nije oprostio.

Osumnjičeni i žrtva od ranije su poznati policiji i hapšeni su, a Luka Radulović je široj javnosti postao poznat 2017. kada je na Topčiderskoj zvezdi automobilom „bentli“ isekao kolonu u kojoj je bio predsednik Aleksandar Vučić. Vozilo je bilo u vlasništvu bivšeg fudbalera Ivice Dragutinovića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike