Albanac zaustavljen na Batrovcima: U vešu krio marihuanu

01.10.2020

14:25 >> 14:47

0

Albanac zaustavljen na Batrovcima: U vešu krio marihuanu
Copyright Carinska kontrola na Batrovcima Foto: Uprava carina

Noćas oko ponoći na Batrovcima pronađen paketić marihuane, koji je nemački državljanin albanske nacionalnosti sakrio u donji veš koji je imao na sebi, saopšteno je iz Uprave carina.

Pomenuti putnik je sam putovao automobilom „mercedes“ nemačkih registarskih oznaka ka AP KiM, a po dolasku na granicu rekao je da nema ništa da prijavi za carinsku kontrolu.

I zaista u automobilu nije bilo ničega osim ličnog prtljaga.

Međutim, kako se navodi, pošto je izazvao sumnju graničnih službenika, na red je došao i lični pretres, čemu se putnik opirao i otvoreno negodovao. Time je samo potvrdio sumnje carinika i policije, a ubrzo je u njegovom donjem vešu i pronađen paketić oblepljen sivom samolepljivom trakom, u kojem se nalazilo nešto više od 12 grama marihuane.

Marihuana je 30. septembra otkrivena i na ispostavi Pošta Beograd.

Pored prijavljenog držača za telefon u pošiljci koja je iz Holandije pristigla za primaoca u Beogradu pronađeno je i pet kesica suve biljne, kao i tri bočice smeđe smolaste materije.

Obe materije su na priručnim testovima odreagovale su na marihuanu, nakon čega je kompletna sadržina sporne pošiljke predata u nadležnost MUP.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike