Šta se dešavalo na suđenju "malčanskom berberinu"? Devojčicinom ocu pozlilo, Ninoslav bio crven od besa

03.10.2020

16:58 >> 10:07

0

Dvanaestogodišnja devojčica iz Suvog Dola kod Niša je smogla snage da svedoči pred Višim sudom u Nišu, dok su njeni roditelji, kako kažu, to teško prež

Šta se dešavalo na suđenju "malčanskom berberinu"? Devojčicinom ocu pozlilo, Ninoslav bio crven od besa
monika roditelji - Copyright Printscrin/ Studio Bubi

Robert i Aleksandra K. su danas prvi put čuli detalje o tome šta je njihova ćerka M.K. preživela kada je prošle godine oteo “malčanski berberin”. Dvanaestogodišnja devojčica iz Suvog Dola kod Niša je smogla snage da svedoči pred Višim sudom u Nišu, dok su njeni roditelji, kako kažu, to teško “preživeli”. Njenom ocu je posle pola sata pozlilo.

M.K. se nije u petak videla oči u oči sa svojim dželatom Ninoslavom Joavnovićem. Bila je smeštena u jednoj prostoriji pored sudnice gde je vodila razgovor sa jednom ženom. Prisutni u sudnici su taj razgovor mogli da čuju.

– Bilo nam je grozno, ali sa druge strane nam je drago što je naša ćerke istinu govorila i što je još jednom dokazala da je lavica – rekla nam je Aleksandra. – Svaki detalj je opisala. Bila je baš hrabra. Rekla mi je posle svedočenja da joj je kamen pao sa srca jer je ispičala šta joj se desilo. Ona nama nije govorila sve detalje. Neke stvari smo prvi put čuli. Teško smo to sve podneli. Bilo je suza, ali smo morali da budemo hrabri zbog naše devojčice.

Aleksandra nam je rekla da je videla “malčanskog berberina” i da je primetila na njemu nešto što je dodatno uznemirilo.

– Videla sam da je bio crven od besa. Mi smo jedva izdržali njegovo prisustvo. Nadamo se da neće nikada ugledati svetlost dana. Da niko nikada ne doživi ovo što je naše dete doživelo.

Dok se majka hrabro držala i govorila posle teškog dana, otac devojčice nam je rekao da mu je posle pola sata u sudnici pozlilo jer nije mogao da sluša sve detalje.

 

OVO JE OBELEŽILO ZA CEO ŽIVOT
Majka dvanaestogodišnje devojčice je otkrila po neki detalj i o stanju svoje ćerke.

-Ona je dosta bolje, priča sa nama, smejemo se, ali ovo što je preživela će je pratiti do kraja života – bila je tužna Aleksandra.

– Nisam se dobro osećao, napustio sam sudnicu posle pola sata njene priče – rekao je Robert.- Prvi put sam saznao neke stvari i nisam mogao da slušam detalje. Celog dana sam nervozan, bilo mi je teško, ali sam morao da budem hrabar zbog moje ćerke. Dokazala je još jednom da je prejaka devojčica za svoje godine.

Da podsetimo, M.k.(12) j eprošle godine 20.decembra oteo Ninoslav Jovanović, poznat kao “malčanski berberin”. Devojčica je pronađena posle deset dana intezivne potrage.

Ninoslav Jovanović uhapšen je 5. januara nakon 17-dnevne potrage, u svom rodnom selu Malči. Osumnjičen je da je 12-godišnju oteo u selu Suvi Do i sa njom se krio desetak dana.

Jovanović je već osuđivan i zbog silovanja je proveo 12 godina u zatvoru, od 2006. do 2018. godine.

Po izlasku iz zatvora vrlo brzo je ponovo pritvoren zbog seksualnog uznemiravanja preko društvenih mreža.

Oslobođen je u martu 2019. godine.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike