Pozadina ubistva biznismena: Sudio se sa suprugom, pašenogu pucao u noge

03.10.2020

17:55 >> 10:03

0

Autor: M. Brkić

Novopazarac S. J. očekivao da će biti napadnut. Ispod stola za kojim je sedao imao sakriven pištolj, kažu očevici vatrenog obračuna. Policija izdala poter

Pozadina ubistva biznismena: Sudio se sa suprugom, pašenogu pucao u noge
Copyright Foto: Printscreen Youtube/RTVNP

Novopazarska policija traga za E. Š. (39) zbog sumnje da je sinoć u naselju Jalija ubio biznismena S. J. Ubistvu je prethodio obračun u kojem je i S. J. potegao oružje i ranio u nogu svog pašenoga Dž. P..

Printscreen Youtube

O zločinu svedoči i snimak video-nadzora. Na njemu se vidi nekoliko muškaraca na ulici, a potom i trenutak ubistva

Pucnjava se odigrala oko 19 časova, a svemu je prethodio sukob ubijenog i Dž. P.. Portal “Indeksonline” preneo je da je na dan ubistva S. J. imao suđenje sa svojom ženom. Uveče je seo ispred jednog lokala u naselju Jalija i, po svemu sudeći, očekivao napad, jer je kod sebe imao pištolj.

Očevici: Bilo je kao u akcionom filmu. S. J. je potegao pišto i pucao u pašenoga. Potom je oružje potegao i E. Š.

– Par trenutaka kasnije autom su naišli DŽ. P. i E. Š.. Najpre je izbila svađa, koja je kulminirala u vatreni obračun. Sve je izgledalo kao u nekom akcionom filmu. S. J. je potegao pišto i pucao u nogu svom pašenogu. Potom je oružje potegao i E. Š. i smrtno ranio biznismena – ispričali su očevici lokalnim medijima.

Kako objašnjavaju, S. J. se u jednom trenutku krio ispod jednog od stolova, gde se sumnja da mu je bio skriven pištolj, pa samim tim i da je očekivao da će biti napadnut.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike