Poznato stanje maloletnika koji je uboden u Nišu: "Zovite hitnu, zovite hitnu, ubiše me"

21.01.2023

21:35 >> 21:42

0

Autor: M. Kostić

Momku je pomogao jedan čovek koji je zaustavio taksi koji ga je odvezao onako krvavog u Hitnu medicinsku pomoć

Poznato stanje maloletnika koji je uboden u Nišu: "Zovite hitnu, zovite hitnu, ubiše me"
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Prava drama se odigrala večeras u Nišu. Maloletnik star oko 15 godina izboden je večeras oko 20 sati u blizini glavne autobuske stanice. Prema poslednjim informacijama do kojih smo došli, tinejdžer je hirurški zbrinut i trenutno stabilnih vitalnih parametara. 

- Pacijent u UC UKC NIŠ, u svesnom stanju, primljen sa povredama mekih tkiva grudnog koša i mekih tkiva vrata. Vitalni krvni sudovi nisu povređeni. Nakon hitnog zbrinjavanja, kompletne dijagnostike i sagledavanja lekara specijalista, povrede su hirurški zbrinute. Povređeni mladić je trenutno stabilnih vitalnih parametara, svestan i komunikativan i biće zadržan radi daljeg lečenja i opservacije - rekli su iz UKC Niš z 24sedam.

Foto: 24sedam/M.K.
 

Prema rečima očevica, momku je pomogao jedan čovek koji je zaustavio taksi koji ga je odvezao onako krvavog u Hitnu medicinsku pomoć. Petnaestogodišnjak je bio uplašen i iz vrata mu je šikljala krv.

- To se desilo u minut vremena. On je dečak mlad, ima 15 ili 16 godina. Došao je iz pravca Osnovne škole "Vuk Karadžić". Dotrčao je ovde i rukom se držao za vrat dok mu je šikljala krv. "Zovite hitnu, zovite hitnu, ubiše me", vikao je. Tu se našao ovaj tridesetogodišnjak koji mu je pomogao. Stao je jedan taksi i on je odvezen - ispričali su nam očevidci događaja.


Još uvek nije poznato kako je do ubadanja došlo, ali se nagađa da dogodilo u tuči.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike