Žena koju je radnik obezbeđenja pretukao: Imam prelom nosa i hematome na glavi

03.10.2020

09:54 >> 14:50

0

Žena koju je radnik obezbeđenja pretukao: Imam prelom nosa i hematome na glavi
Copyright Ilustracija/Profimedia

Žrtva fizičkog nasilja A. M. (49) ispričala je za dnevni list “Blic” šta se dogodilo 24. septembra kada ju je radnik obezbeđenja M. M. brutalno napao ispred prodavnice na Novom Beogradu, nakon čega je ona završila u bolnici.

Naime, A. M. koja ima epilepsiju, pokušala je da pomogne detetu koje se zateklo ispred prodavnice, kada ju je radnik jednog beogradskog obezbeđenja divljački udario glavom nakon čega je ona pala na beton i izgubila svest. Kolima Hitne pomoći lekari su je prevezli u Urgentni centar, gde su joj utvrđeni prelom nosa, hematomi na glavi i druge teške telesne povrede.

– Pored teških telesnih povreda koje sam zadobila, prelom nosa sa dislokacijom, hematomi na glavi i rasečene usne, psihički još uvek ne mogu da se oporavim i ta scena, kao iz nekog lošeg filma, mi se noćima vrti u glavi. Kobne večeri slučajno sam se zadesila ispred prodavnice i prišla sam da pomognem detetu koje je bilo samo. Pitala sam ga gde su mu roditelji, a dete mi je reklo da su u supermarketu i da ih čeka. Na moje pitanje da li želi da ih potražimo, dete je potvrdno odgovorilo i ja sam pokušala sa njim da uđem u supermarket – priča A. M. i dodaje da joj je tada prišao radnik obezbeđenja M.M. i “drsko joj se obratio”.

Prema njenim rečima, kazao joj je da brine svoju brigu i ostavi dete.

– Ja sam mu odgovorila da želim samo da pomognem, ali mi je on tada uputio niz pogrdnih reči – kaže A.M.

Dodaje da je “nakon kraće rasprave, radnik obezbeđenja krenuo ka njoj i svom snagom je udario glavom”.

– Pala sam i onesvestila se, a kada sam došla svesti pored mene su bili ljudi koji su pokušali da mi pomognu. Završila sam u Urgentnom centru sa teškim telesnim povredama. Te povrede će se sanirati, ali one psihičke koje sam doživela verovatno će ostati za ceo život – rekla je sagovornica.

Kako je dodala, potražiće pravdu na sudu.

Oglasilo se i tužilaštvo

– Povodom događaja od 24. septembra ove godine kada su oštećenoj nanete teške telesne povrede, ukazujem da je policija referisala prijavljeno dežurnom tužiocu, no kako u tom trenutku nije bio određen stepen povrede kod oštećene, naloženo je da se po pribavljanju svega zatraženog informiše tužilac – saopštila je Maja Delić, portparolka Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Navodi da je nakon tri dana od događaja policiji oštećena dostavila medicinski izveštaj, naloženo je da se lice sasluša i da se podnese krivična prijava tužilastvu zbog krivičnog dela Teška telesna povreda.

-Nadalje, saopštavam da osumnjičenom nije određeno zadržavanje, s obzirom da nije prethodno osuđivan, niti je tužilastvo naložilo da se podnese prekršajna prijava – navodi Delić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike