Snaja mu rekla da izađe iz sobe jer hoće da doji dete, on je ošamario: Srđan sinu zapalio auto u novogodišnjoj noći, pa nastavio da divlja

10.01.2023

10:34

0

Autor: 24sedam

Do sada nije bilo prijava za nasilje u ovoj porodici

Snaja mu rekla da izađe iz sobe jer hoće da doji dete, on je ošamario: Srđan sinu zapalio auto u novogodišnjoj noći, pa nastavio da divlja
Ilustracija - Copyright Profimedia

U novogodišnjoj noći u Leštanima dogodilo se teško porodično nasilje u kojem je otac Srđan D. (55) sinu M. D. (32) zapalio automobil marke "pežo", a potom ošamario snaju M. B., koja je u tom trenutku držala bebu u naručju. Slučaj vodi Drugo osnovno javno tužilaštvo, a kako se nezvanično saznaje, sin je detaljno opisao kako ih je otac zlostavljao.

- Rasprava je počela oko pola 3. Otac mu je prvo rekao da istera jedan auto na poljanu da ga zapali, a da će do Božića da mu zapali i drugi. Sin je isterao vozilo, on ga je polio benzinom, pa zapalio - dodao je sagovornik iz istrage ovog slučaja za Telegraf i dodao da su na terenu bili vatrogasci koji su ugasili požar.

Međutim, kako dodaje, Srđan nije odustao od nasilja.

- Ušao je u sobu u kojoj su bili njegov sin i snaja. Snajka mu je rekla da izađe napolje, da hoće da doji bebu, ali je on ošamario i onda seo na njihov krevet. Policija ga je i uhapsila na tom krevetu - dodao je sagovornik ovog portala.

Navodi se da do sada nije bilo prijava za nasilje u ovoj porodici. Takođe je utvrđeno da Srđan ne poseduje ilegalno oružje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike