Detalji tragedije u Neuzini: Mladi ribar Veljko skočio u pomoć starijem kolegi, pa se obojica udavili

04.10.2020

10:26 >> 10:30

0

U jezeru ribnjaka Sveti Nikola u Neuzini kod Zrenjnanina život su izgubili ribari Tito Novak (58) i mlađi kolega Veljko Vujasković (23)

Detalji tragedije u Neuzini: Mladi ribar Veljko skočio u pomoć starijem kolegi, pa se obojica udavili
Copyright Veljko Vujasković Printscreen/Facebook/Veljko Vujasković

Ribari Veljko Vujasković (23) iz sela Neuzina i Tito Novak (58) iz sela Sutjeska nedaleko od Zrenjanina, udavili su se juče u jednom od jezera ribnjaka „Sveti Nikola“ u Neuzini.

Kako su naveli lokalni mediji, pod nepoznatim okolnostima ribar sa iskustvom od 30 godina udavio se zajedno sa mlađim kolegom.

Radnici ribnjaka juče su primetili telo Tita Novaka kako pluta površini, a oko 16 sati, ronioci specijalne jedinice Žandarmerije iz Beograda, izvukle su telo mladog Veljka Vujaskovića, navode novosti.rs

Prema nezvaničnim informacijama, Titu Novaku, ocu dvojice sinova, navodno je pozlilo u čamcu, jer je dobio infarkt, pa je mlađi kolega Vujasković skočio u vodu za njim, iako nije bio dobar plivač.

Međutim, tela obojice ribara prebačena su na obdukciju, kako bi se utvrdilo kako je došlo do tragedije i kako je nastupila njihova smrt.

Prema rečima meštana, Veljko Vujasković je živeo u Neuzini sa bakom i ocem i kako kažu, reč je o vrednom mladiću koji je profesionalno obavljao svoje obaveze u ribnjaku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: novosti.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike