Krvi je bilo na sve strane, policija odmah ispraznila noćni klub: Izboden član obezbeđenja, napadač u bekstvu! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

08.01.2023

16:11

0

Mladić koji je naneo teške telesne povrede je u bekstvu, a za njim policija intezivno traga

Krvi je bilo na sve strane, policija odmah ispraznila noćni klub: Izboden član obezbeđenja, napadač u bekstvu! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)
Ilustracija - Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Prava drama odigrala se u jednom noćnom klubu u Priboju, kada je došlo prvo do verbalnog konflikta, a zatim i fizičkog obračuna između gostiju i članova obezbeđenja. Do sukoba je došlo ispred ulaza u toalet, a sve je eksaliralo kada je gost na zaposlenog u klubu nasrnuo nožem.

- Ne znamo šta je povod, samo smo odjednom primetili komešanje i haos u tom delu kluba. U tuču su se kasnije umešala i druga lica. Policija je oko 01:00 sat nakon ponoći upala u klub i rekla da napustimo lokal. Кrvi je bilo na sve strane - kaže za RINU jedan od očevidaca.

Prema nezvaničnim infirmacijama, nožem izboden mladić iz službe obezbeđenja je iz Čačka, a u ovom incidentu zadobio je teže telesne povrede i hospitalizovan je u pribojskoj bolnici.

Prema saznanjima agencije RINA, mladić koji je naneo teške telesne povrede je u bekstvu, a za njim policija intezivno traga.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike