Dramatična novogodišnja noć u Beogradu: Otac sinu zapalio automobil, dva mladića izbodena!

01.01.2023

11:44

0

Autor: 24sedam

Noćas su dvojica mladića izbodena, a jedan muškarac uhapšen

Dramatična novogodišnja noć u Beogradu: Otac sinu zapalio automobil, dva mladića izbodena!
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Nekoliko incidenata dogodilo se tokom novogodišnje noći u Beogradu. Dva mladića su izbodena, a jedan muškarac je uhapšen zbog sumnje da je zapalio automobil svom sinu.

S. D. (55) uhapšen je zbog sumnje da je oko 2.30 sata u naselju Leštane, u njivi između kuća, polio je benzinom i zapalio vozilo "pežo 206", koji je u vlasništvu njegovog sina M. D. (32). Automobil je u potpunosti izgoreo. Osumnjičeni je uhapšen na licu mesta.

Požar je lokalizovan, a povređenih nije bilo.

B. N. (30) je oko 4 sata posle ponoći dovezen sanitetom Hitne pomoći u KBC Zemun. On je povređen u jednom restoranu u Bulevaru Zorana Đinđića.

Sumnja se da ga je više NN osoba pretuklo, a zatim mu je jedan od njih nožem naneo dve ubodne rane u leđa i ispod rebarnog luka. Istraga je u toku i intezivno se radi na identifikaciji i hapšenju osumnjičenih, piše Blic.

P. S. (23) dovezen je vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar oko 5.35 sati. Kako se sumnja, njega je oko 04.45 časova, u ulici Teodora Drajzera nožem napao P.F. (23). Povređeni mladić ima tri ubodne rane leve nadlaktice. Potraga za napadačem je u toku.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike