Bosanac hteo da zaradi na Nišlijama u novogodišnjoj noći, pa ostao kratak za 20.000 evra: Akcijom policije ubrzo uhapšen

31.12.2022

13:45

0

Autor: 24sedam

Niška Policijska uprava je saopštila da je akciju izvela kriminalistička policija PU Niš u saradnji sa Upravom kriminalističke policije

Bosanac hteo da zaradi na Nišlijama u novogodišnjoj noći, pa ostao kratak za 20.000 evra: Akcijom policije ubrzo uhapšen
Ilustracija - Copyright Profimedia

Državljanin Bosne i Hercegovine G.R. (42) iz Prijedora uhapšen je sinoć u Nišu jer je kriminalistička policija u njegovom “mercedesu” pronašla pola kilograma kokaina vrednog oko 20.000 evra.

Kako se saznaje on je u ovaj grad  stigao u nameri da iskoristi novogodišnje praznike da drogu proda Nišlijama ali i brojnim turistima koji će najluđu noć tu provesti, piše Telegraf.

- On je drogu sakrio u torbu za laptop računajući da će iako bude kontrolisan, policiju zavarati da se u njoj nalazi računar. To je i uspeo sve dok nije došao u Niš gde je policija odlučila da proveri da li je u torbi zaista ono čemu je namenjena.

Ispostavilo se da su opravdano posumnjali da Bosanac nešto krije, pronađen je jedan od najskupljih narkotika pa će, umesto da dobro zaradi,  praznike provesti iza rešetaka – objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Niška Policijska uprava je saopštila da je akciju izvela kriminalistička policija PU Niš  u saradnji sa Upravom kriminalističke policije a po nalogu Višeg javnog tužilaštva.

- Državljanin BIH se tereti za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu  biti priveden višem javnom tužiocu u Nišu – navela je PU Niš.  

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike