Teška saobraćajka na obilaznici kod Čačka: U sudaru tri vozila jedna osoba poginula, dve povređene

27.12.2022

15:09

0

Povređeni su kolima Hitne pomoći prebačeni u najbližu zdravstvenu ustanovu

Teška saobraćajka na obilaznici kod Čačka: U sudaru tri vozila jedna osoba poginula, dve povređene
Copyright Foto: RINA

Najmanje dve osobe su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se tokom popodnevnih sati dogodila na obilaznici oko Čačka, kada je došlo do sudara dva putnička i jednog teretnog vozila.

- Na kolovozu stoje slupano taksi vozilo i fiat punto. Delovi automobila su svuda po putu. U ovom udesu učestvovalo je i šlep vozilo koje su ekipe podigle na viljuškar jer drugačije nisu mogli da ga pomere sa obilaznice -  kaže za RINU jedan od očevidaca.

Foto: RINA
 

Na lice mesta stigla je Hitna pomoć kao i vatrogasno-spasilačke ekipe, a uz pomoć njih izvučena je žena koja je ostala zaglavljena u fiat puntu.

Povređeni su kolima Hitne pomoći prebačeni u najbližu zdravstvenu ustanovu.

- U Prijemno urgentnu službu Opšte bolnice Čačak oko 16 časova primljena su tri pacijenta zbog povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći. Jedno lice, na žalost, preminulo je na odeljenju intezivne nege. Opservacija drugog lica je još uvek u toku te ne možemo u ovom trenutku dati informacije o težini zadobijenih povreda. Treće lice je zadobilo lakše telesne povrede, potvrđeno je u Opštoj bolnici u Čačku.

Usled ove nezgode saobrćaj se na obilaznici oko Čačka odvija usporeno, a stvrene su kilometarske kolone vozila u oba pravca.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike