Fudbaler poginuo na majčin rođendan: Kupio joj buket cveća, ali nije stigao da joj da poklon!

06.10.2020

06:15 >> 15:09

0

Šalili smo se sa njim da je cveće kupio za devojku. Rekao je da je njegovoj majci sutra rođendan. To veče smo bili zajedno, a u nedelju je poginuo, ispriča

Fudbaler poginuo na majčin rođendan: Kupio joj buket cveća, ali nije stigao da joj da poklon!
Copyright Miljan Rakočević Printscreen/Facebook/ FK Slavija Pivnice

Fudbaler Miljan Rakočević (23) iz Sivca kod Sombora poginuo je juče na putu Sivac – Crvenka i to na rođendan svoje majke, kaže za 24sedam.rs njegov najbolji drug i kolega Jovan Čvokić (22).

Rakočević, fubaler kluba FK Slavija iz Pivnice, poginuo je u sudaru dva automobila „folksvagen polo“, a u nesreći je povređena i Sara D. (26), koja je prabečana u somborsku bolnicu.

Jovan Čvokić Printscreen/Facebook/Jovan Čvokić

– Ne mogu još da dođem sebi! Bio je dobar dečko i igrali smo fudbal za isti klub. Obojica smo iz Sivca i zajedno smo putovali na treninge. Dan pre tragedije, u subotu, igrali smo utakmicu. Uvek smo imali utakmice nedeljom, a ovog puta je bila dan ranije. Kupio je buket cveća i šalili smo se sa njim da je to kupio za devojku. Rekao je da nije za devojku, već da je za njegovu majku kojoj je sutradan rođendan. Taj dan i veče bili smo zajedno, a u nedelju je poginuo, šta da vam kažem. U utorak smo trebali da imamo trening i jako mi je teško jer smo bili nerazdvojni – priča za naš portal fudbaler Jovan Čvokić i dodaje da je Miljan planirao da se oženi:

– Bio je dobar momak, vaspitan i obožavao je fudbal koji mu je bio sve. Nije pio i jako je voleo svoju devojku. Stalno je ponavljao: “Oženiću se Jožo, našao sam onu pravu“. To mi je stalno govorio – priča Jovan.

Danas sahrana

Sahrana Miljana Rakočevića održaće se danas u 15 sati na lokalnom groblju u Sivcu.
– Sutra ćemo svi biti tamo, svi igrači i klub da se oprostimo od Miljana – poručio je Čvokić.

On navodi da je u nedelju bio u šoku kada su mi javili da je poginuo.

– Zvali su me sa svih strana, jer su svi mislili da sam bio sa njim u automobilu kad je poginuo. Kada se dogodila nesreća bio je sam u vozilu. Priča se da je do tragedije došlo, jer je ta devojka Sara pričala telefonom, a zatim prešla u suprotnu traku i direktno udarila u Miljana. Ne znam da li je i ona iz Sivca. Sutra treba da imamo trening, a ja nemam sa kime da idem – ispričao nam je kroz suze Miljanov drug.

Podsetimo, od Rakočevića se oprostio na Fejsbuk stranici i njegov fudbalski klub Slavija na kojoj je objavljena njegova fotografija uz potresnu poruku.
– Danas oko 18 dobili smo tužnu vest… Naš igrač Miljan Rakočević zvani Sarma izgubio je život u saobraćajnoj nesreći. Sa nevericom i velikom tugom smo primili ovu vest. Sarma, neka ti je večna slava i hvala za sve, ostaćeš uvek deo nas – navodi se na stranici tog kluba.
Utvrđuje se kako je došlo do tragedije.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike