Stradali fudbaler više puta kažnjavan u saobraćaju: Sinoć izgubio kontrolu nad "mercedesom" i udario u betonski krst! Nije imao dozvolu

22.12.2022

10:20

0

Autor: 24sedam

Aleksandar K. M. nastradao je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Prekoj kaldrmi

Stradali fudbaler više puta kažnjavan u saobraćaju: Sinoć izgubio kontrolu nad "mercedesom" i udario u betonski krst! Nije imao dozvolu
Aleksandar K. M. stradao za volanom - Copyright Facebook/FK Kameni Ašanja

Aleksandar K. M. (29) nastradao je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Prekoj kaldrmi, kada je iz za sada nepoznatih razloga udario u betonski krst. U trenutku nesreće vozio je bez izdate vozačke dozvole, a u prošlosti je, navodno, zbog toga bio i kažnjavan.

Poginuli mladić je ranije sankcionisan jer nije imao vozačku dozvolu za A kategoriju, a 2012. godine kažnjen je jer nije imao ni vozačku dozvolu za B kategoriju.

Marković je sinoć bio za volanom „mercedesa“ kada je, u jednom trenutku, izleteo sa kolovoza i udario u veliki betonski krst na kružnom toku koji se nalazi između dve opštine – Surčin i Pećinci.

Bebe, kako su ga zvali, bio je fudbaler u lokalnom klub "Kameni Ašanja", a od njega su se sinoć oprostili i saigrači iz pomenutog kluba. Aleksandar je poslednjih godina radio u inostranstvu, a slobodno vreme provodio je u rodnoj Ašanji.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike