Oliver je iza sebe ostavio troje dece i suprugu: Prijatelji se opraštaju emotivnim porukama od privrednika koji je stradao kod Aleksinca

18.12.2022

09:11

0

Autor: 24sedam

Oliver je stradao preksinoć u saobraćajnoj nesreći kod Aleksinca

Oliver je iza sebe ostavio troje dece i suprugu: Prijatelji se opraštaju emotivnim porukama od privrednika koji je stradao kod Aleksinca
Privrednik Oliver Jevtić poginuo kod Aleksinca - Copyright Printscreen/Facebook/OFK Buducnost 2020

Niški privrednik Oliver Jevtić (48) stradao je preksinoć u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Aleksinca, kada se "audi" kojim je upravljao prevrnuo i zapalio. Njegovi prijatelji oprostili su se od njega emotivnim porukama na društvenim mrežama.

Oliver je iza sebe ostavio troje dece i suprugu. On će sutra biti sahranjen u rodnom Popovcu, obavestili su na Fejsbuk stranici niškog "Bros taksija".

 

 

- Sa velikom tugom vas obaveštavamo da je dana 16.12.2022. preminuo vlasnik kompanija Bros Auto i Ivan-Oki prom. Našem voljenom prijatelju, bratu, ocu, suprugu i sinu Oliveru J. odajemo poslednji pozdrav dana 19.12. opelo će se održati u porodičnoj kući u 12h, a sahrana na groblju u Popovcu u 13 časova - navodi se u objavi ovog taksi preduzeća.

Emotivnom objavom na Fejsbuku, od Olivera se oprostio i Oliver Paunović, producent iz Niša i organizator Sajma automobila u Nišu.

 

 

- Moje ime, moj dragi prijatelju, zašto? Bio si prvi koji si podržao 2009. moju ideju da napravim sajam automobila u Nišu. I od tada svake godine bio si deo moje manifestacije. Imao si viziju i hrabrost da sa svojim timom napraviš jaku kompaniju, brend našeg grada. Ono po čemu ću te pamtiti dok sam živ jeste tvoj iskren osmeh, dobrota i spremnost da pomogneš. Hvala ti druže moj na svemu - napisao je Paunović.

Oliverov sin je za medije rekao da mu se otac te večeri vraćao iz Popovca za grad, kao i da je stradao u automobilu koji je star samo mesec dana, zbog čega su zbunjeni i šokirani tragedijom.

Oliver je u bolnicu dovezen bez vitalnih parametara i i pored svih preduzetih mera podlegao je povredama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike