Muk u porodici poginule Lajkovčanke: Šestoro mališana ostalo bez majke, najmlađi ima samo osam meseci! Dan pre nesreće išla u manastir

12.12.2022

14:15

0

Autor: 24sedam

Stradala Borka J. je dan pre nesreće išla u manastir da se pomoli za zdravlje bolesne sestre

Muk u porodici poginule Lajkovčanke: Šestoro mališana ostalo bez majke, najmlađi ima samo osam meseci! Dan pre nesreće išla u manastir
Policijski uviđaj Ilustracija - Copyright Slika ekrana/RTS

U porodici mlade Lajkovčanke Borke J. (26), koja je juče stradala u saobraćajnoj nesreći kod Ljiga, vlada muk od kada je stigla strašna vest, jer je iza nje ostalo šestoro mališana, od kojih najstariji ima osam godina, a najmlađi samo osam meseci.

Saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 8.30 u mestu Kadina Luka, a nastradala žena nalazila se na suvozačevom mestu. Sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina.

Borkin otac ističe da ih je velika tragedija zadesila.

- Ovo je strašna tragedija, moja ćerka je ostavila iza sebe šestoro dece, najmlađe ima osam meseci, a najstarije osam godina. Ovo malo je cele noći plakalo... Mi ćemo preuzeti brigu o njima - neutešan je otac stradale ženice, a da zlo bude veće, ona je odnedavno bila s muškarcem koji je bio za volanom u trenutku nesreće.

-  Pre godinu dana se razvela od muža, a on je otišao u inostranstvo da radi. Dan pre nesreće išla je s majkom u manastir, da se pomoli za sestru koja je bolesna - dodao je on.

Prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je do udesa došlo usled prebrze vožnje.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike