Pokušaj ubistva u dvorištu kazina kod Bujanovca: Uhapšeno devet osoba!

16.11.2022

19:15

0

U ranim jutarnjim časovima policija dobila informaciju da je član ranio Albanca sa Kosmeta

Pokušaj ubistva u dvorištu kazina kod Bujanovca: Uhapšeno devet osoba!
hapšenje (1) - Copyright Tanjug/OMK MUP Republike Srbije

Kosovska policija saopštila je da je uhapsila devet osoba koje se dovode u vezu sa pokušajem ubistva Albanca u ataru sela Breznica u opštini Bujanovac.

Kako je saopšteno iz policije, u ranim jutarnjim časova dobili su informaciju da je u dvorištu kazina, član porodice vatrenim oružjem povredio Albanca sa Kosmeta.

 - Regionalna policijska uprava Gnjilane, Policijska stanica Kamenica je oko ranih jutarnjih časova dobila informaciju da je u ataru sela Breznice van teritorije Kosova, u dvorištu kazina, vatrenim oružjem povređen Albanac. Policijske jedinice su po dobijanju obaveštenja preduzele sve policijske akcije i uspele da lociraju i uhapse na Kosovu devet osumnjičenih građana Kosova za koje se sumnja da su umešani u taj incident - navodi se u saopštenju policije.

Kako se dodaje, ranjenom je ukazana pomoć u Urgentnom odeljenju Regionalne bolnice Gnjilane, a prema rečima lekara nije životno ugrožen.

- Regionalna istražna jedinica u punoj koordinaciji sa tužiocem istražuje okolnosti incidneta. Slučaj je okarakterisan kao ubistvo u pokušaju - dodaje se u saopštenju policije.

Kako prenose prištinski mediji, Albanci sa Kosova prelaze administrativnu liniju i dolaze na teritoriju opštine Bujanovac zbog kockanja, nakon što je policija u februaru prošle godine zatvorila mrežu kockarnica u Karačevu kod Kamenice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike