Majka nestale Srpkinje u Parizu: Aleksandra je imala saobraćajnu nesreću!

11.10.2020 | 07:32

Autor: Nemanja Gavrilov

Nije bila u stanju da razgovara. Uz sebe nije imala ni mobilni telefon. Tokom dana u subotu joj se stanje poboljšalo, pa nas je pozvala iz bolnice. Odmah smo o

Copyright Foto: Fejsbuk

Srpkinja Aleksandra Vukotić (21), koja je u petak nestala u Parizu, uspešno je pronađena, a prema rečima njene majke Danijele nesrećna devojka je imala saobraćajnu nesreću!

– Hvala bogu, pronašli smo je! – s olakšanjem je za “Novosti” izjavila njena majka Danijela Vukotić.

Aleksandra je nestala u petak, oko 21 sat, kada je izašla sa drugaricom crnim automobilom „reno klio“. Prema rečima njene majke, poslednji put je bila viđena oko 22 sata u Sevranu, gradiću udaljenom 20 kilometara istočno od glavnog grada Francuske, koji se nalazi u njegovom širem predgrađu, u blizini mesta Olne su Boa gde žive Vukotići, inače poreklom iz Valjeva.

Majka je alarmirala medije, a u potragu za nestalom Aleksandrom uključila se cela srpska zajednica u Parizu. Francuska policija je takođe pokušavala da uđe u trag nestaloj devojci.

Juče je potvrđeno da je Aleksandra pronađena.

– Imala je udes i prebačena je u bolnicu. Nije bila u stanju da razgovara. Uz sebe nije imala ni mobilni telefon. Tokom dana u subotu joj se stanje poboljšalo, pa nas je pozvala iz bolnice. Odmah smo otišli po nju. Sada je dobro – ispričala je majka Danijela Vukotić.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: novosti.rs