Teška saobraćajka na auto-putu Miloš Veliki: Vozač se zakucao u ogradu, pa od siline udarca prevrnuo na krov - povređene dve osobe (FOTO)

14.11.2022

10:13

1

Na teren su izašle vatrogasno-spasilačke jedinice čiji pripadnici su izvukli povređene osobe

Teška saobraćajka na auto-putu Miloš Veliki: Vozač se zakucao u ogradu, pa od siline udarca prevrnuo na krov - povređene dve osobe (FOTO)
Copyright RINA

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se kasno sinoć na autoputu Miloš Veliki, kada je vozač putničkog automobila koji se kretao u smeru ka Beogradu, izgubio kontrolu nad volanom, udario u zaštitnu ogradu i prevrnuo se na krov. U tom udesu dve osobe zadobile su teške telesne povrede.

RINA
 

- Bračni par starosti 1974 i 1977 godište, doveženi su u Opštu bolnicu u Gornjem Milanovcu. Prilikom opservacije dijagnostikovane su povrede glave, kao i vratni delovi kičme, oni su upućeni na odeljenje hirurgije ove zdravstvene ustanove, kazao je za RINU, direktor bolnice dr Aleksandar Čivović.

Na teren su izašle vatrogasno-spasilačke jedinice čiji pripadnici su izvukli povređene osobe.

RINA
 

Tokom trajanja uviđaja saobraćaj je bio obustavljen u smeru ka Beogradu. Detaljnom istragom pripadici policije utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ove teške saobraćajne nezgode.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike