Saslušan napadač na biznismena: Evo šta je "đubretar" rekao u Tužilaštvu

04.11.2022

12:10

0

Tužilaštvo je nakon saslušanja Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema osumnjičenom odredi pritvor u trajanju od 30 dana

Saslušan napadač na biznismena: Evo šta je "đubretar" rekao u Tužilaštvu
Skupljanje lišća - Copyright Pixabay

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda danas je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan M.M.

Tom prilikom izneo je svoju odbranu i priznao izvršenje krivičnog dela.

Tužilaštvo je nakon saslušanja Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema osumnjičenom odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

Podsetimo, juče se desio napad  muškarca prerušenog u radnika čistoće usred dana, nešto posle 9 sati ujutru. U Ulici Milovana Bojića, maskiran u uniformu radnika gradske čistoće, sačekao pedesetčetvorogodišnjeg muškarca i zadao mu više udaraca u glavu.

Biznismen koji je napadnut prijavio je slučaj policiji, koja je u saradnji sa tužilaštvom identifikovala i privela osumnjičenog za prebijanje S. P.

U Ulici Milovana Bojića, maskiran u uniformu radnika gradske čistoće, sačekao pedesetčetvorogodišnjeg muškarca i zadao mu više udaraca u glavu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike