Automobili im uleću u kuhinju, prvo "mazda" pa "BMW": Nišlije nikako da se naviknu na kružni tok

31.10.2022

20:45

0

Automobil u subotu izleteo na raskrsnici, porušio ogradu, drvo breskve i zaustavio se u kući Milenkovića

Automobili im uleću u kuhinju, prvo "mazda" pa "BMW": Nišlije nikako da se naviknu na kružni tok
Ilustracija - Copyright Profimedia

Automobil "BMW", niških registarskih tabilica, koji je u subotu izleteo sa kolovoza na kružnom toku na raskrsnici ulica Vase Pelagića, Radoja Domanovića i Somborske u Nišu zaustavio se u kuhinji kuće porodice Milenković, koja se nalazi pored samog kružnog toka.

Prema kazivanju Milenkovića automobil je preleteo preko trotoara, porušio ogradu, pa drvo breskve i zaustavio se kad je probio zid, a komodu u kuhinji pomerio za oko pola metra. To, kako su novinarima ispričali Milenkovići, nije prvi udes na tom kružnom toku. U jednom sličnom pre tri godine, njihovu kuhinju su od "mazde" delili centimeri. Tada je drvo breskve sačuvalo kuću od oštećenja, ali sada nije izdržalo udar.

Milenkovići su za medije kazali da su do sada više puta zahtevali od nadležnih da se na kružnom toku postavi zaštitna ograda ili stubići koji bi ih zaštitili, ali da do sada niko nije reagovao. Udes se, prema njihovim rečima, dogodio u subotu oko 23.30 časova, kada je četvoro od petoro ukućana već leglo da spava.

Oni su novinarima ispričali da je puklo kao bomba i da su odmah znali da je neko udario u kuću. Kad su poiskakali iz kreveta videli su napolju vozilo iz kojeg se čula glasna muzika. Bila su tu i dva momka. Jedan u crvenoj majici bio je baš agresivan i sa njim je razgovarala policija, dok je drugi bio na ulici.

Svi ukućani su ostatak noći proveli budni. Tamo gde su kola udarila u kuhinju zid je probušen, tako da su tu morali da stave jednu tablu da im ne vuče promaja. Dečko koji je vozio sutradan posle udesa je došao kod njih sa majkom. Rekao je, kako su ispričali, da će da nađe majstora da im to popravi. Milenkovići su sami sredili dvorište i lom koji je tu napravio automobil.

Porodica Milenković više se ne oseća bezbedno u svojoj kući i strepi od prolaska svakog automobila koji malo brže ide. Prava je sreća da nije do sada niko natradao.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike