Meštani sela ispituju decu o mračnom komšiji, neki bi da mu sude sami: Strahuju za ćerke posle hapšenja osumnjičenog za obljubu devojčice!

30.10.2022

20:30

0

Žitelji sela kod Gornjeg Milanovca u šoku nakon saznanja da je njihov komšija, ugledni i bogati privrednik (71), uhapšen

Meštani sela ispituju decu o mračnom komšiji, neki bi da mu sude sami: Strahuju za ćerke posle hapšenja osumnjičenog za obljubu devojčice!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Žitelji sela, udaljenog pedesetak kilometara od Gornjeg Milanovca u šoku su nakon saznanja da je njihov komšija, ugledni i bogati privrednik (71), uhapšen zbog sumnje da je obljubio devojčicu (14) iz istog sela.

Prema nezvaničnim informacijama, sve se dešavalo duže vreme, a devojčica se tek pre nekoliko dana roditeljima poverila da je navodno zlostavljana. Oni su o tome odmah obavestili policiju.

Najverovatnije je da se sve dešavalo dok je dete išlo u školu, jer bi je osumnjičeni, navodno, često vozio do škole, a ponekad i nazad do kuće posle časova. Inače, reč je o devojčici koja je lakše ometena u razvoju.

U selu su, kako su ispričali meštani, svi u strahu, jer se plaše da ova devojčica nije jedina žrtva.

- Jeza nas hvata kada samo pomislimo ko je živeo u našem susedstvu. Nikad čovek ne bi rekao za njega da je manijak. Moja žena i ja razgovaramo sa ćerkicom, budući da smo u istom selu i zločinac ima kontakt sa našom porodicom, a to rade i ostale komšije koje imaju ćerke. Ispitujemo decu da li ih je sretao, vozio, šta im je govorio, da li ih je dodirivao... Prolazimo kroz veoma mučne dane, i mi i naša deca - kaže jedan od žitelja mesta odakle je osumnjičeni.

Ukoliko se, kako dodaju žitelji, ispostavi da su svi navodi iz predistrage tačni, i ako zlostavljač ne dobije adekvatnu kaznu, oni će mu suditi.

Po nalogu tužioca osumnjičenom je određen pritvor. Prema do sada prikupljenim podacima i saznanjima od izvora bliskog istrazi, policija ima čvrste dokaze da je on počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike