Crna subota u Srbiji: Tragedije se nizale jedna za drugom (FOTO)

29.10.2022

20:26

0

Saobraćajne nesreće sa poginulima, ubistvo, obljuba devojčice, požar, smrt zbog lekarske greške, povređena beba

Crna subota u Srbiji: Tragedije se nizale jedna za drugom (FOTO)
Ilustracija - Copyright 24sedam

Ova subota je počela sa crnim vestima koje su se nizale jedna za drugom tokom dana, od teške saobraćajne nesreće sa poginulima, ubistva, obljube maloletne devojčice, požara, porodičnog nasilja, smrti zbog lekarske greške, povređene bebe... Stranice crne hronike, danas su ispunili strašni događaji.

Požar u Kruševcu

Dan je počeo sa velikim požarom u Kruševcu. Oko 8 sati, Vatrogasnoj jedinici Kruševac prijavljeno je da je izbio požar u centru Kruševca u Vidovdanskoj ulici. Naime, požar je izbio u kineskoj robnoj kući na trećem spratu zgrade, a na svu sreću, nema povređenih.

Instagram/ 192.rs
 
Stravična nesreća na Voždovcu

Teška saobraćajna nesreća dogodila se oko 9.20 sati na raskrsnici ulica Borivoja Stevanovića i Vojislava Ilića u Beogradu, kada su poginula dva muškarca Z. M. (67) i B. Ć. (39), dok je ženska osoba, G. M. M. (44) teško povređena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Vozilo je bilo prepolovljeno, a kako se sumnja, do nesreće je došlo kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, zadnjim delom je udario u ivičnjak, nakon čega je udario bočnom stranom u banderu što ga je i prepolovilo. Na licu mesta, dva muškarca koja su sedela u prednjem delu vozila ostala su mrtva na mestu, dok je ženska osoba koja je sedela na zadnjem sedištu završila sa teškim telesnim povredama.

Umro zbog greške lekara

Marko Stojanović (30) iz Svilajnca, koji je nakon komplikacija tokom kolonoskopije iz Ćuprije prebačen u Kragujevac, a potom u Beograd, preminuo je u Kliničkom centru Srbije.

Mladić je u ponedeljak u Opštoj bolnici u Ćupriji podvrgnut kolonoskopskom pregledu, a zbog nastalih komplikacija, prebačen je u Klinički centar u Kragujevcu, a potom i u UKC Srbije. Potresnu vest danas je objavila njegova supruga Nikolina.

- Mom mužu Marku lekar u ćuprijskoj bolnici probušio je i debelo i tanko crevo tokom kolonoskopije, a posle intervencije kojom je to hirurg zakrpio nije mogao da se probudi iz anestezije, ispostavlja se da su mu pluća probušena, pa je u komi prebačen u Kragujevac, a odatle u Urgentni centar u Beograd - rekla je za Kurir juče, Nikolina Antić iz Svilajnca, čiji je suprug Marko Stojanović (30) u ponedeljak bio na snimanju debelog creva u bolnici u Ćupriji, kada su stvari krenule naopako.

Fasada pala na bebu

Oko 14.30 sati u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, jedna beba je povređena kada je na nju pao deo fasade zgrade. Intervenisala je ekipa Hitne pomoći. Navodno, pao je deo fasade i povredio za mlađe dete, koje je prevezeno u Urgentni centar.

TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC
 

Porodica bebe koja je šetala Knez Mihailovom ulicom u trenutku nemilog događaja je iz Rusije.

Pokušala da se ubije u Urgentnom centru

U Urgentnom centru u Beogradu, oko 13.30 časova, jedna žena koja je primljena na odeljenje reanimacije pokušala je da presudi sebi. Z. J. (65) nanela je sebi nožem više ubodnih rana po grudima i vratu. Ona je nakon operacije zadržana na daljem lečenju.

Obljubio devojčicu

Ubrzo nakon toga, policija je saopštila da je stariji muškarac uhapšen u okolini Gornjeg Milanovca zbog sumnje da je obljubio devojčicu starosti 14 godina. Devojčica je zlostavljanje krila, ali je zahvaljujući roditeljima prijavila slučaj.

Zlostavljač u selu gde živi važi za vrlo imućnog čoveka i uglednog čoveka, a ima i ženu i decu.

Izbo ga zbog telefona

Aleksandar Kuba Mirazić (28) iz Šapca ubijen je juče kada ga je, kako se sumnja, izbo Milan P. (34), koji je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, uhapšen. Kako saznajemo, zločin se dogodio kada je Aleksandar došao u kuću Milana P, gde se nalazio još jedan mladić kao i devojka osumnjičenog.

Printscreen/Instagram/aleksandarkuba
 

Navodno, svađa između Milana P. i ubijenog Aleksandra je izbila oko telefona.

- Milan je Aleksandru pre izvesnog vremena dao, odnosno prodao neki mobilni aparat, ali mu Aleksandar nije platio, a nije hteo ni da mu vrati telefon. Oko toga su se posvađali, a onda je usledio fizički obračun, tokom kog je Milan P. Potegao nož i više puta ubo Aleksandra - kaže izvor Kurira, koji je dodao da je policija u kući zatekla krš, lom i mnogo krvi. Inače, kako saznajemo, uhapšeni mladić poznat je policiji, ranije je hapšen i bio je u zatvoru.

Migrant uboden u vrat i leđa

Danas popodne dvadesetopetogodišnji migrant je izboden nožem po vratu i leđima. Njega je u Hitnu pomoć dovelo nekoliko pratilaca, ali odbili su da kažu gde se desio incident prilikom koga je povređen mladić. On je odveden u Urgentni centar.

Poginuo traktorista

U mestu Kaštavar kod Leskovca, danas oko 15.40 časova stradao je J. S.(62). Nesreća se dogodila kada se prevrnuo traktor kojim je nesrećni čovek upravljao. Od zadobijenih povreda J. S. je preminuo u 18.10 časova u bolnici u Leskovcu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike