Majka nastradalog Saše (51) iz Batočine slomljena: "Ostadoše mi tri cveta, treba od njih valjane ljude napraviti"

20.10.2022

13:45

0

Autor: 24sedam

Saša K. poginuo je juče ujutru u centru Batočine ispred svoje kuće, u trenutku kada je polazio na posao

Majka nastradalog Saše (51) iz Batočine slomljena: "Ostadoše mi tri cveta, treba od njih valjane ljude napraviti"
saša k (2) - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Facebook

Porodica Saše K. (51), samohranog oca tri sina, koji je poginuo juče ujutru u centru Batočine ispred svoje kuće u trenutku kada je polazio na posao, sede i oplakuju tragično nastradalog Sašu, u dvorištu kuće u Kralja Petra Prvog u ovom gradu.

- Izgubila sam ćerku, muža, a sad i sina. Šta sam Bogu skrivila da me ovakva sudbina zadesi, kad nikada u životu nisam nikome zlo nanela, ili ga uvredila? Stara sam, teško bolesna i nikada nisam prebolela kada sam izgubila prvo dete, a evo sad ostadoh i bez Saše. Šta će meni život i zašto ne ide po redu... - kaže za Novosti Sašina majka Vidosava kroz suze.

Ona na trenutak staje sa pričom, guši se u jecajima i suzama.

- Ostadoše mi tri cveta. Treba ih odgajati, zalivati, napraviti od njih valjane ljude kao što su bili njihovi roditelji. Kako ja nemoćna i stara to da uradim? - dodala je Vidosava.

I u kući Sašinog tasta i tašte, Aleksandra i Dragane Petrović tuga i muk. Ispod Sašine umrlice stoji i umrlica njihove ćerke, a njegove supruge Aleksandre, koja je preminula pre pet godina.

Inače, Saša K. biće sahranjen sutra na groblju u Batočini. Nadležni iz Opštine obećali su svu pomoć porodici, a saopštili su i da će finansirati decu dok ne završe školovanje.

Podsećanja radi, Saša K. poginuo je juče oko sedam časova, kada je na njega naleteo putnički automobil koji se kretao velikom brzinom. Na mestu nesreće videla su se oštećenja na još nekoliko vozila.

Stravične vesti o pogibiji sugrađanina pogodile su meštane Batočine. O Saši svi imaju reči hvale jer se, kako kažu, lavovski borio za svoja tri sina, posle smrti supruge, koja je pre nekoliko godina preminula. Prema rečima meštana, iza Saše su ostala tri sina, od kojih je nastariji tek punoletan, dok su dvojica još maloletni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike