"Bog nas je spojio da budemo srećni, ali nas je sudbina razdvojila": Bolne reči dečka Ane I. (19) koja je poginula kod Šapca

11.10.2022

07:56

0

Autor: 24sedam

Ana I. (19) iz Ljiga poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre dve noći oko 1.30 u Vladimircima kod Šapca

"Bog nas je spojio da budemo srećni, ali nas je sudbina razdvojila": Bolne reči dečka Ane I. (19) koja je poginula kod Šapca
Ana I. Neško K (1) - Copyright Printscreen/Facebook/N.K.

Od Ane I. (19) iz Ljiga, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila preksinoć u Vladimircima kod Šapca, njen dečko Neško K. (28), koji je u trenutku nesreće takođe bio u kolima, oprostio se bolnim rečima. 

- Počivaj u miru, anđele moj. Duša mi je slomljena od trenutka kada sam te izgubio. Srce mi krvari na pomisao da te neću više zagrliti i videti taj tvoj divni osmeh ispunjen srećom. Bog nas je spojio da budemo srećni, ali nas je sudbina razdvojila. Umesto, kao što smo maštali, da pravimo svadbu, od tebe moram da se rastanem na najtužniji način i prepustim te anđelima na nebu. Zauvek si ostavila trag u meni koji ne želim nikad da zaboravim jer si bila smisao mog života. Sačuvaj jedno mesto na nebu za mene jer ćemo jednog dana ponovo biti zajedno. Zauvek ću te voleti, ljubavi moja - napisao je Neško K. na svom Fejsbuk profilu.

Kako su ranije pisali mediji, Ana I. i Neško K. su planirali da se venčaju, a kobne večeri su se, navodno, vraćali sa rođendanske proslave.

Pozivajući se na izvore upoznate sa slučajem, mediji su pisali da se sumnja da je devojka, vozeći automobil, išla Ulicom Svetog Save ka centru Vladimiraca, te da je, kako se pretpostavlja, pri velikoj brzini sletela s puta. Nakon izletanja automobil je udario u električnu banderu i drva koja su tu bila naslagana, a potom i u jedno parkirano vozilo. 

- Čuo sam da je devojka koja je vozila automobil imala probnu dozvolu, kao i da je verovatno brza vožnja, ali njeno neiskustvo, razlog ove strašne tragedije - rekao je sagovornik za medije.

Prema istim informacijama, Ana I. je preminula na licu mesta, dok je Neško K. prevezen u bolnicu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike