Niš bruji - komunalni milicajac tukao policijskog inspektora! Oglasio se prvi čovek komunalaca za 24sedam!

09.10.2022

08:49

0

Moram da kažem da pripadnici komulane milicije moraju da poštuju red i zakon i dok su na dužnosti, ali i kada nisu - istakao je naš sagovornik

Niš bruji - komunalni milicajac tukao policijskog inspektora! Oglasio se prvi čovek komunalaca za 24sedam!
zmajevo ubistvo POLICIJA 0707 2022 foto sivacki (1) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Jutros je odjeknula vest da je policijski inspektor pretučen u Nišu, a javnost je posebno zainteresovala informacija da je među napadačima bio komunalni milicajac.

Načelnik komunalne milicije Dejan Kovačević je potvrdio za 24sedam da je komunalni milicajac učestvovao u incidentu, ali da još uvek nema detaljne informacije kako i zašto je  do sukoba došlo.

-Sada sam na vezi sa ljudima iz policije. Ono što siguro znam je da komunalni milicajac nije bio na dužnosti, već da je privatno bio u gradu. Moram da kažem da pripadnici komunalne milicije moraju da poštuju red i zakon i dok su na dužnosti, ali i kada nisu - istakao je naš sagovornik.

Do incidenta je došlo u 2.20 sati iza ponoći kada je službenik Ministarstva unutrašnjih poslova  zadobio povrede u predelu lica koje su okarakterisane kao teške.

- Policajac je zadobio prelom jagodičnog luka. Pregledan je na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju, nije hostpitalizovan, ali bi danas trebalo da se javi u bolnicu – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike