Ilija (21) bio neuračunljiv kad je pobio celu porodicu u Čačku: Izrečena mu mera obaveznog lečenja u zatvorskoj bolnici!

07.10.2022

10:26

0

Neće biti drugih ročišta...

Ilija (21) bio neuračunljiv kad je pobio celu porodicu u Čačku: Izrečena mu mera obaveznog lečenja u zatvorskoj bolnici!
ubistvo čačak (7) - Copyright 24sedam/Ljiljana Keković

Ilija Glišović (21) koji se tereti za krivično delo trostuko ubistvo, na glavnom pretresu održanom u Višem sudu u Čačku proglašen je neuračunljivim u trenutku izvršenja ovog krivičnog dela i izrečena mu je mera obaveznog lečenja u zdravstvenoj ustanovi zatvorenog tipa.

- Ilija se nije pojavio na glavnom pretresu zbog svog zdravstvenog stanja, a psihijatar iz bolnice zatvorenog tipa koji radi sa njim je obrazložio razloge zbog kojih nije došao. Sud je izrekao meru obaveznog lečenja, neće biti drugih ročišta - izjavio je Radisav Vesović, Glišovićev branilac po službenoj dužnosti.

Ilija će sa trećeg sprata zatvorske bolnice biti prebačen na četvrti, gde borave osobe koje su na izdržavanju izrečene mere obaveznog lečenja. Njegovo stanje svakodnevno prati tim lekara koji će izveštaj podnositi sudiji.

Podsetimo,  Ilija Glišović je ove godine u aprilu počinio trostruko ubistvo u svojoj porodičnoj kući u čačanskom naselju Kulinovci, zaklavši nožem svog oca Milana (57), majku Slađanu (49) i dedu Sretena (87).

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike