Tragedija na Mostu na Adi: Mladić (21) bez dozvole izazvao saobraćajku, dečak (16) poginuo na licu mesta

23.12.2020

20:49 >> 20:50

0

Autor: A. B.

Vozač je automobil pozajmio

Tragedija na Mostu na Adi: Mladić (21) bez dozvole izazvao saobraćajku, dečak (16) poginuo na licu mesta
Copyright Profimedia

Mladić A. A. (21) koji je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u utorak na mostu na Adi, nalazi se na intenzivnoj nezi i lekari se bore za njegov život, dok je suvozač Uroš Zdravković (16) poginuo na licu mesta.

On je prešao u suprotnu traku i sudario se drugim automobilom, a da stvar bude gora, niti ima vozačku, niti je bio njegov četvorotočkaš.

Pročitajte još:

Nesreća se desila u utorak posle 15 sati. Utvrđeno je da se “mini-moris” vodi na osobu koja nije član porodice vozača, tako da se pretpostavlja da je mladić automobil pozajmio. Takođe, saobraćajci su se šokirali kada su utvrdili da A. A. nema vozačku dozvolu, to jest da nije polagao vozački ispit – kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje da je nastradali Zdravković bio na mestu suvozača u “mini-morisu”.

Udarac je bio baš u suvozačevu stranu, tako da je Uroš poginuo na mestu, dok je A. A. teško povređen. Ima povrede unutrašnjih organa i višestruke prelome.

Pročitajte i:

Mesto nesreće je nizbrdica koja je ujedno i crna tačka gde se vozači uglavnom zalete i nailaze na krivinu i nagib, pa se i iskusnijima događa da pokleknu, a ne onima koji nemaju staž u rukama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike