Optužen Pančevac za razbojništvo! Sa još jednim muškarcem presreo čoveka, izudarao ga u glavu, pa ga pokrao

23.09.2022

14:37

0

Autor: 24sedam

Sumnja se da je B.Ð. po prethodnom dogovoru sa N.Ð. zaustavio automobil kojim je upravljao i tražio od oštećenog, koji je sedeo na zadnjem sedištu, da izađe

Optužen Pančevac za razbojništvo! Sa još jednim muškarcem presreo čoveka, izudarao ga u glavu, pa ga pokrao
Ilustracija - Copyright RINA

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužnicu protiv B. Ð. (41), zbog sumnje da je 3. jula zajedno sa N.Ð, udario par puta pesnicom u glavu oštećenog S.R. nakon čega su mu ukrali torbicu sa novcem, karticama i telefonom.


B.Ð. se tereti za krivično delo razbojništvo u saizvršilaštvu sa N.Ð, protiv koga se već vodi postupak pred Osnovnim sudom u Pančevu, saopštilo je Osnovno javno tuzilaštvo u Pančevu.

Sumnja se da je B.Ð. po prethodnom dogovoru sa N.Ð. zaustavio automobil kojim je upravljao i tražio od oštećenog, koji je sedeo na zadnjem sedištu, da izađe.

Oštećeni je to odbio, nakon čega ga je optuženi izvukao iz automobila, zadavši mu par udaraca zatvorenom šakom u predelu glave, zbog čega je oštećeni pao na zemlju.

Potom je N.Ð. od oštećenog oduzeo torbicu u kojoj se nalazio novac, platne kartice i mobilni telefon, zajedno mu naredivši da ne ustaje sa zemlje dok se oni ne udalje.

Tužilaštvo je rpedložilo sudu da se B.Ð., za krivično delo razbojništvo u saizvršilaštvu, za koje je propisana kazna zatvora od 10 godina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike