Letelo perje u Tužilaštvu: Supruga i švalerka vođe narko-bande vređale jedna drugu

17.10.2020

13:54 >> 14:09

0

Jelena Radisavljević (35), supruga vođe grupe Petra Ristića (35) i njegova ljubavnica Sanela Tarić (22) po prvi put su se susrele kod tužioca

Letelo perje u Tužilaštvu: Supruga i švalerka vođe narko-bande vređale jedna drugu
Copyright Sanela bila ljubavnica uhapšenog vođe bande Foto: Printscreen /Instagram/ MUP

Pripadnici osmočlane organizovane kriminalne grupe, koja se tereti za dilovanje različitih vrsta droga na teritoriji Srbije, saslušani su sinoć u Tužilaštvu za organizovani kriminal, međutim, tada se dogodio još jedan incident. Jelena Radisavljević (35), supruga vođe grupe Petra Ristića (35) i njegova ljubavnica Sanela Tarić (22) po prvi put su se srele i upoznale na tom mestu zbog čega su letele uvrede na sve strane, saznaje 24sedam.rs

– Žena i švalerka su tek tada saznale jedna za drugu, zbog čega je nastao potpuni haos. Počele su da se svađaju i vređaju – navodi izvor blizak istrazi.

Nakon saslušanja tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv Petra Ristića, Uroša Dimića, Dušana Budrovca, Nebojše Petkovića, Slobodana Đerića, Mladena Gvozdenovića, Jelene Radisavljević i Sanele Tarić. Kako saznajemo, tužilac je tražio pritvor za sedmoro osumnjičenih, dok je za Sanelu Tarić predložio meru zabrane napuštanja stana.

Inače, Sanela Tarić je sestra od strica Smaila Tarića čija je glava pronađena 2008. u kontejneru u Beogradu.

Podsetimo, oni se terete za udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Ova grupa uhapšena je u četvrtak po nalogu Tužilastva za organizovani kriminal kada je prilikom pretresa osam stanova i četiri vozila koja su koristili, pronađeno 14 kilograma amfetamina, oko 1.7 kilograma heroina, manja količina kokaina i oko tri kilograma smese za mešanje.

Pronađena su i tri pištolja, oko 50 komada municije, 28.000 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje droge kao i tri motorna vozila.

Sumnja se da je ova grupa od februara ove godine do 15. oktobra u Beogradu i drugim gradovima Srbije prodavala heroin, kokain i amfetamin, tako štu drogu u staklenim i plastičnim posudama zakopavala na unapred obeleženim mestima gde su kupci pruzimali i ostavljali novac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike