Velika akcija beogradske policije: Uhapšeno šest dilera na Voždovcu i Zvezdari!

16.09.2022

17:58

1

Autor: D.A.

Određeno im je zadržavanje do 48 časova

Velika akcija beogradske policije: Uhapšeno šest dilera na Voždovcu i Zvezdari!
Snimak ekrana 2022-06-21 185209 - Copyright Jutjub/MUP Republike Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, u dve odvojene akcije zaplenili su više kilograma različitih narkotika i uhapsili šest osoba, dok će protiv jedne osobe podneti krivičnu prijavu.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga policija je uhapsila M. D. (38), M. D. (30), M. Đ. (42) i N. R. (30), dok će zbog istog dela podneti krivičnu prijavu protiv 17-godišnje devojke. Takođe, policija je uhapsila i I. T. (36) i I. V. (39) koji se terete za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je pregledom M. D. (30) pronašla manju količinu amfetamina, dok je kod I. T. pronašla oko 100 grama amfetamina koje je, kako se sumnja, prethodno kupio od osumnjičenog M. Đ.

Pretresom kuće i dvorišta u kojoj žive M. D. (38) i M. D. (30) policija je pronašla oko 2,17 kilograma smeše kofeina koja služi za uvećanje mase narkotika, manju količinu amfetamina, dve elektronske vagice, kao i oko 1.100 mililitara amfetaminskog ulja.

Takođe, pretresom stana koji koristi M. D. (30) na teritoriji Voždovca pronađena je manja količina marihuane, dok je pretresom stana na Zvezdari koji koristi osumnjičeni M. Đ. nađena manja količina amfetamina i elektronska vagica.

U drugoj akciji policija je kod I. V. pronašla manju količinu amfetamina spakovanog u dva paketića, a kod sedamnaestogodišnje devojke džoint, dok je pretresom stana u kojem oni borave zaplenjeno oko kilogram marihuane, oko pola kilograma amfetamina, dve elektronske vagice i veća količina novca.

Osumnjičenima M. D, M. Đ, M. D, I. T, N. R. i I. V. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok će protiv sedamnaestogodišnjakinje biti podneta krivična prijava u redovnom postupku tužiocu za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike