Stravičan sudar gradskog autobusa i automobila u Nišu: Šestoro povređenih zbog naglog kočenja!

15.09.2022

18:54

1

Automobil "pežo 307" zakočio na semaforu, a autobus se zakucao u njega

Stravičan sudar gradskog autobusa i automobila u Nišu: Šestoro povređenih zbog naglog kočenja!
profimedia-0310641702 - Copyright Profimedia

Šest osoba povređeno je oko 20 časova u sudaru autobusa gradskog saobraćaja i putničkog automobila "pežo 307" u Nišu. Sudar se desio na semaforu u ulici Stefana Prvovenčanog, ispred Crkve svetog Luke, a svi povređeni su se nalazili u autobusu koji je saobraćao na gradskoj liniji broj 5 do Somborske ulice.

- Ekipe Hitne pomoći prevezle su šestoro povređenih, među kojima su dve šesnaestogodišnjakinje do Urgentnog centra. Prema prvim pregledima nisu u pitanju teže povrede već se uglavnom radi o putnicima u autobusu koji su se ugruvali. Četvoro povređenih je prebačeno u jednom a dvoje u drugom sanitetu - kaže dr Mersid Malagić, načelnik operativne smene u Hitnoj pomoći u Nišu.

Do sudara je došlo kada je automobil zakočio na semaforu, a autobus se zakucao u njegov zadnji deo. Usled naglog kočenja i sudara putnici su popadali da sedišta ili su se ugruvali.

Kako se može videti na licu mesta, šoferšajbna autobusa je napukla verovatno pošto je neko od putnika udario u staklo. Policija obavlja uviđaj na licu mesta i utvrđuje uzrok sudara.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike