Užičani se oprostili od četvorice poginulih mladića na mestu tragedije (VIDEO)

13.09.2022

21:40

0

Četvorica mladića koji su nastradali pre dva dana u saobraćajnoj nesreći na putu Užice - Zlatibor sahranjena danas

Užičani se oprostili od četvorice poginulih mladića na mestu tragedije (VIDEO)
1663061943_uzice-cetiri-izgubljena-zivota-crna-tacka-fotorina5 - Copyright RINA

Užičani su se oprostili od četvorice sugrađana tragično nastradalih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu za Zlatibor.

Četvorica mladića koji su nastradali pre dva dana u saobraćajnoj nesreći na putu Užice - Zlatibor sahranjena su danas. Juče je u Užicu bio dan žalosti, a meštani su i dalje u šoku zbog tragedije koja je zadesila ove porodice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Nezapamćena tragedija koja je pogodila Užice kada su na putu ka Zlatiboru nastradala četvorica mladića, probudila je tužne uspomene porodica čiji su članovi takođe nastradali na ovoj deonici. Magistrala kod Surduka svake godine odnese po neki život, stoga je građani sa pravom nazivaju crnom tačkom ovog puta.

Foto: Facebook/UZICE OGLASNA TABLA
 

- Molim sve sugrađane da apelujemo na nadležne institucije i da pokušamo da sprečimo ove nesreće koje se događaju na zlatiborskom putu. Ja ću lično i finansijski učestvovati, da se postavi jedan fiksni radar, možda čak i dva, ili čak ležeći policajac, na ovoj strašnoj deonici puta kod Surduka, na kojoj svake godine neko ili nekoliko ljudi izgubi živote. Sada je došlo ludo vreme, mladi vozači, jaki automobili, adrenalin, brz život.. Molim vas pokušajte i vi kao mediji da apelujete na sve ustanove za bezbednost saobraćaja, institucije, koje to mogu da reše na neki način. Da sprečimo šta se sprečiti može, za neke je već kasno - napisao je Užičanin Luka Bjelić, a na svom fejsbuk profilu objavila je Užice - oglasna tabla. 

Ovakva tragedija ne pamti se skoro 30 godina, kada je u blizini Čajetine 1994. godine nastradalo petoro mladih. U Gradskoj upravi ističu da čine sve što je u njihovoj moći da bezbednost u saobraćaju podignu na najviši nivo, ali da je jako važno uticati i na svest budućih mladih vozača. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike