Oglasili se iz Opšte bolnice u Užicu nakon udesa: Mladić je (21) dovezen bez pulsa i bez svesti, pokušana je reanimacija

11.09.2022

11:25

0

Dr Damnjanović je izjavio da je pokušana reanimacija uz anesteziju, ali da je u 06.15 časova konstatovana smrt

Oglasili se iz Opšte bolnice u Užicu nakon udesa: Mladić je (21) dovezen bez pulsa i bez svesti, pokušana je reanimacija
Ilustracija - Copyright Profimedia

 Četvorica  mladića iz Užica, S.Dž. (21), U.D. (22), V.M. (27) i N.D. (19) poginula su u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se rano jutros dogodila u mestu Surduk kod Užica, potvrdio je za Tanjug Aleksandar Lojanica iz Opšte bolnice u Užicu.


-Pacijent star 21 godinu dovezen je u bolnicu sa povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći. Intubiran je na terenu, na prijemno odeljenje stigao je bez znakova života, bez svesti, bez pulsa, bez merljive tenzije, proširenih neaktivnih zenica - objasnio je dr Lojanica i dodao da je pokušana reanimacija uz anesteziju, ali da je u 06.15 časova konstatovana smrt.

Trojica mladića su poginula na licu mesta. 

Nesreća se najverovatnije dogodila kada je džip koji se kretao iz pravca Užica prema Zlatiboru, na ulasku u krivinu kod kamenoloma Surduk, prešao, iz još neutrvrđenih razloga, preko tri kolovozune trake, udario u betonski odbojnik, nastavio da se kreće "češući" stenu i ivičnjak, a zatim se vratio u desnu kolovoznu traku preko koje je preleteo i udario u metalnu bankinu. Vozilo se potom prevrnulo.

 

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike