Belivuk i Miljković i danas pred sudom! Završena optužnica za 5 ubistava!

08.09.2022

09:12

0

Spekuliše se da vlasnik kuće u Ritopeku, Vlade Draganić nema koronu

Belivuk i Miljković i danas pred sudom! Završena optužnica za 5 ubistava!
velja miljkovic ubistvo copy - Copyright Profimedia/Printscreen

Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću nastavljeno je danas suđenje u Specijalnom sudu, u Ustaničkoj ulici. Okrivljeni koji borave u Centralnom zatvoru, u pratnji Žandarmerije prebačeni u zgradu suda u Ustaničkoj ulici.

Na suđenju je Tužilaštvo iznelo svoje predloge na osnovu uvodnih izlaganja advokata okrivljenih i samih okrivljenih. Tužioci su skrenuli pažnju advokatima na to što ističu, da oni sugerišu svedocima okrivljenima šta treba da govore. 

Kako saznajemo došlo je do polemike zamenika tuzioca i advokata Vladimira Petrovića, koji brani Marka Miljkovića. Polemika se vodila oko toga da li "Skaj" komunikacija može da bude korišćena kao dokaz.

Veljko Belivuk ATA Images/Antonio Ahel
 

Nastavak suđenja zakazan je za 25. septembar kada bi trebalo da se čita druga optužnica.

Spekuliše se da vlasnik kuće u Ritopeku, Vlade Draganić nema zaista koronu, već da sklapa dogovor sa Tužilaštvom, iako je njegov advokat to juče demantovao.

U sudnici je bila i jedina žena optužena u grupi, Slađana Sekulić, kao i advokati Nikola Ristović, Nemanja Govedarica, Ivan Gvozdenac, Nađa Gvozdenac, Dragoslav Ljubicanović. Na optuženičkoj klupi, u pratnji advokata, bio je i bivši rukometaš Vojislav Đorđević, koji se brani sa slobode.

24sedam/Goran Sivački
 

Da podsetimo, juče su uvodna izlaganja starešina u zloglasnom klanu, Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, obeležila su jučerašnje pripremno ročište u Specijalnom sudu u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

Dvojica najsurovijih podelili su svoje uloge, dok se jedan pozivao na članove zakona i potpuno staloženo osporio svaku tačku optužnice tvrdeći da njegova grupa nije počinila nijedno zlodelo koje im se stavlja na teret, drugi je održao pravi govor i gestikulirajući isprozivao svedoke-saradnike, ali i podržao svog prijatelja i potvrdio da im je sve od navedenog u optužnici podmetnuto.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike