Pomahnitali Ilija (39) danas je izbo starešine verske zajednice: Iz crkve ga skoro izbacili, na mrežama mu aplaudiraju

04.09.2022

14:36

2

Autor: 24sedam

Na Fejsbuk profilu napadača na trojicu muškaraca, od kojih je jedan teže povređen, ispod jedne od slika ostavljen je i komentar: "Legendo, faco, najbolji si čovek"

Pomahnitali Ilija (39) danas je izbo starešine verske zajednice: Iz crkve ga skoro izbacili, na mrežama mu aplaudiraju
Ilija N. - Copyright Facebook/Ilija N.

Ilija N. (39) ušao je danas oko 11.05 u zgradu Prve Hristove crkve u Ulici admirala Geprata i izbo nožem trojicu muškaraca, od kojih je jedan teže povređen!

Ilija, do skoro i sam član ove crkve, izbačen je nedavno iz nje, a danas je navodno zbog toga krenuo da se obračuna sa starešinom verske zajednice.

Na Fejsbuk profilu napadača na trojicu muškaraca, od kojih je jedan teže povređen, ispod jedne od slika, ostavljen je i komentar: "Legendo, faco, najbolji si čovek".

Četvoro bilo u sobi, troje ranjeno

Prema priči jednog od očevidaca, u dve prostorije bilo je ukupno više 14 ljudi. U jednoj više od 10, a u drugoj četvoro.

Četvrta osoba iz prostorije gde je Ilija N. ranio troje, zaslužna je što verovatno nije došlo do veće tragedije. Naime, nakon izlaska iz sobe, on je zaključao vrata u kojoj se nalazio napadač kako ne bi izašao i eventualno povredio još više ljudi, dodaje očevidac.

Policiju je istog trenutka pozvao jedan od sledbenika crkve koji se nalazio u drugoj prostoriji, a koji je čuo buku i komešanje. Napadača Iliju N. su do dolaska policije, koja se pojavila u roku od dva minuta, držali iza zatvorenih vrata.

Policija je za dva minuta uhapsila osumnjičenog.

Zgrada u kojoj se dogodio krvavi obračun ista je ona iz koje je svojevremeno pucano na srpskog premijera Zorana Đinđića 12. marta 2003. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike