Preprečio put pripadnicima BIA, pa im razbio vozilo: Izvadio iz gepeka metalnu šipku i nasrnuo!

26.08.2022

15:22

0

Nakon saslusanja sa osumnjičenim tužilastvo je zaključilo sporazum o priznanju krivičnih dela

Preprečio put pripadnicima BIA, pa im razbio vozilo: Izvadio iz gepeka metalnu šipku i nasrnuo!
Policija - ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

M. M. (39) kom je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu juče određeno zadržavanje zbog sumnje da je izvšrio krivično delo ugrožavanje sigurnosti pripadnicima BIA i uništenje i oštećenje njihovog službenog automobila, priznao je danas na saslušanju izvršenje krivičnog dela.

- On se sudmnjiči da je u Ulici Nikole Dobrovića, svojim vozilom blokirao kretanje vozila pripadnika Bezbednosno-informativne agencije, tako što je zaustavio svoje vozilo ispred vozila Bezbednosno-informativne agencije, otvorio gepek, uzeo metalnu sipku kojom je zamahnuo u pravcu ostećenog, zatim polomio levi retrovizor na vozilu Bezbednosno-informativne agencije, na koji način je ugrozio sigurnost ostećenog i pričinio štetu na vozilu - saopšteno je iz Trećeg tužilaštva.

Nakon saslusanja sa osumnjičenim tužilastvo je zaključilo sporazum o priznanju krivičnih dela, te je od strane suda presudom izrečena uslovna osuda kojom je utvrđena jedinstvena kazna zatvora od pet meseci i istovremeno određeno da se ista neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku proveravanja od dve godine, ne učini neko novo krivično delo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike