Svekar joj je pretio da joj neće dozvoliti da viđa sina ako ga prijavi za seksualno uznemiravanje

21.10.2020

06:47 >> 15:24

0

S. D. (21) ispričala da je J. Z. (53) postajao navalentan svaki put kada njegov sin nije bio kod kuće. Dodirivao ju je po telu, ljubio po vratu i pretio joj j

Svekar joj je pretio da joj neće dozvoliti da viđa sina ako ga prijavi za seksualno uznemiravanje
Copyright Foto: Pixabay

S. D. (21), iz Čoke, prijavila je svog svekra J. Z. (53) da ju je duži vremenski period dodirivao po telu i od nje zahtevao da imaju seksualne odnose! Svekar joj je pretio da će joj zagorčati život i da joj neće dozvoliti da viđa sina (2) ako ispriča nekome za to, ili ga prijavi policiji, saznaje 24sedam.rs

Prema njenim rečima, sve se dešavalo u kući u kojoj je živela sa suprugom, u koju je on povremeno dolazio.

Umesto da zaštiti suprugu, muž je S. D. izbacio iz kuće jer je sumnjao da ona ima nešto s njegovim ocem

– S. D. je ispričala da je svekar redovno dolazio u njihovu kuću i da je svaki put kad njen suprug, a njegov sin nije bio tu, on postajao navalentan. Rekla je da je svekar dodirivao po telu, da je ulazio kod nje u sobu u gaćama i tražio da imaju seksualne odnose. Ispričala je da ga je uvek odbijala i da joj je on konstantno pretio, ukoliko ga nekome prijavi – navodi naš izvor.

Da zlo bude veće, iako je svekar seksualno uznemiravao, muž ju je izbacio iz kuće jer je sumnjao da ona ima nešto s njegovim ocem!

– Svekar ju je ljubio po vratu, a pre nekoliko dana stao je pored njenog kreveta i pipao je po grudima i polnom organu. Umesto da zaštiti ženu, muž ju je izbacio iz kuće. Ona je otišla kod svoje majke i rešila da sve prijavi policiji – tvrdi naš sagovornik.

Svekar je priveden u policijsku stanicu i određena mu je mera zabrane prilaska i komuniciranja sa njom, kao i udaljene iz stana u Čoki. O celom događaju obavešteno je i osnovno javno tužilaštvo u Kikindi, koje se izjasnilo da protiv svekra podnese krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog polnog uznemiravanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike