Uhapšen telohranitelj Sredoja Šljukića Šljuke: Pokušao da ubije gosta lokala na Novom Beogradu zbog muzike (FOTO)

17.08.2022

10:02

0

Nekadašnjem Šljukinom telohranitelju se na teret stavljaju pokušaj ubistva, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno nošenje oružja

Uhapšen telohranitelj Sredoja Šljukića Šljuke: Pokušao da ubije gosta lokala na Novom Beogradu zbog muzike (FOTO)
Sredoje Šljukić Šljuka - Copyright Facebook/Legende devedesetih

Velibor Ćirović, nekadašnji telohranitelj ubijenog vođe zvezdarskog klana Sredoja Šljukića Šljuke, uhapšen je danas u Beogradu!

Ćirović se, kako se saznaje, sumnjiči da je u noći između 2. i 3. jula pokušao da ubije gosta ispred jednog restorana na Novom Beogradu.

Izvor otkriva da se nekadašnjem Šljukinom telohranitelju na teret stavljaju pokušaj ubistva, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno nošenje oružja.

Na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja, podsetimo, intenzivno su radili Ministarstvo unutrašnjih poslova i Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Da podsetimo, pucnjava zbog koje je uhapšen Ćirović dogodila se ispred restorana na Savskom keju. Navodno je vatrenom obračunu prethodila svađa, a potom i sukob tokom kog je Ćirović uboden u stomak.

24sedam/M.S.
 

Inače, kako je ranije pisano, Ćirović je javnosti postao poznat posle sahrane Strahinje Stojanovića koji je pre dve godine raznet u eksploziji bombe podmetnute pod njegov automobila na Novom Beogradu. Na sahrani Stojanovića, uhapšeni je nosio kovčeg.

- Ćiroviću je, osim Sredoja Šljukića, s kojim je bio blizak, ubijen i prijatelj Strahinja Stojanović, inače dobro poznat policiji. Stojanović je u septembru 2020. godine raznet bombom na Novom Beogradu dok je sa svojom devojkom, Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez, išao na auto-trke na Ušću. Koliko su bili bliski, govori i podatak da mu je Ćirović nosio sanduk na sahrani - otkrio je tada izvor.

Ćirović je navodno i ranije bio akter incidenata. Na njega je, kako je pisano, pucano 2015., a nekoliko dana nakon toga zapaljeni su mu automobili. Nešto kasnije Ćirović se zakucao u vozilo interventne jedinice.

Ćirović je, takođe, 27. septembra 2002. bio u automobilu u kom je izrešetan vođa zvezdraskog klana Sredoje Šljukić Šljuka. Na njih je tada iz sivog "audija 100" sa zatamnjenim staklima ispaljeno više od 50 metaka

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike