Velika tragedija kod Nove Varoši: Dečak poginuo dok je sekao drva sa ocem

11.08.2022

09:15

0

Autor: S.Č.

Prema nezvaničnim saznanjima nastradali dečak, u trenutku prevrtanja nalazio se na prikolici koja se ga je prikleštila i ubila

Velika tragedija kod Nove Varoši: Dečak poginuo dok je sekao drva sa ocem
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Dečak (13) iz novovaroškog sela Kućani, nastradao je kada se prevrnuo traktor, kojim je njegov otac Paun P. izvlačio drva iz obližnje šume, prenosi prijepoljski portal „PP Media“.

Tragedija se dogodila u sredu u popodnevnim satima.

Prema nezvaničnim saznanjima nastradali dečak, u trenutku prevrtanja nalazio se na prikolici koja se ga je prikleštila i ubila. 

Nesrećni dečak živeo je sa ocem i mlađim bratom, a 1. septembra trebalo je da krene u osmi razred. Paun P.  porodicu je izdržavao radeći na pilani. Nesluteći kakva će ga tragedija zadesiti otišao je u sredu nakon posla sa sinom u šumu, u nameri da pripremi drva za zimu, koja u ovim krajevima zna da bude itekako duga i hladna.

Međutim, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, traktor sa prikolicom koji se nalazio na strmini prevrnuo se i dečaku, koji nije uspeo da iskoči sa prikolice, nije bilo pomoći. Tačan uzrok tragedije, koja je potresla celo selo utvrdiće policija i tužilaštvo.

Paunova je bio samohrani otac i sam je brinuo o deci, i izdržavao ih radeći najteže fizičke poslove.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike