Opštinski referent i supruga sklopili sporazum sa tužilaštvom: Zbog droge u kući i kancelariji moraće u zatvor!

09.08.2022

08:23

0

Srđan C. I Zorica C. sklopili dogovor sa Višim tužilaštvom u Smederevu

Opštinski referent i supruga sklopili sporazum sa tužilaštvom: Zbog droge u kući i kancelariji moraće u zatvor!
marihuana kokain 2 - Copyright Printscreen Facebook/Srđan C/Zorica C. Profimedia

Referent u smederevskoj opštini, Srđan C. i njegova supruga Zorica C., sklopili su sporazum sa Višim tužilaštvom u Smedrevu kojim su osuđeni na tri godine i pet meseci zatvora, odnosno na pet meseci zatvora, zbog dilovanja i posedovanja droge.

Srđan C. sumnjičio se za nedozvoljenu prodaju i omogućavanje uživanja narkotika, dok se njegova supruga teretila samo za posedovanje droge. On je uhapšen kada je u njegovoj kući, ali i kancelariji u opštini pronađena veća količina droge.

Viši sud u Smedrevu prihvatio je ove sporazume. Utvrđeno je da je Srđan tokom 2022, godine radi prodaje kupovao marihuanu koju je plaćao tri evra po gramu, kao i kakain koji je plaćao 35 evra po gramu. On je drogu krio u svojoj kući i kancelariji Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i investicije. Kasnije je te narkotike prodavao po gradu, ali i davao svojoj supruzi da ih konzumira.

Kod njega je pronađena veća količina marihuane, kokain, vagica i drobilica, a kod supruge manja količina marihuane i tabelete koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci.

Srđanu C. je produžen pritvor do upućivanja na izdržavanje kazne, a prema oboma je izrečena mera bezbednosti obaveznog lečenja od narkomanije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike