"Na volanu su bili tragovi krvi, mladić se nije čuo": Novi detalji saobraćajke u Kaluđerici, maloletnik vozio sa probnom dozvolom

08.08.2022

06:45

0

Prednjim levim točkom udario je u banderu, a auto je završio kod komšije u dvorištu, pričaju očevici

"Na volanu su bili tragovi krvi, mladić se nije čuo": Novi detalji saobraćajke u Kaluđerici, maloletnik vozio sa probnom dozvolom
Hitna pomoć - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Do saobraćajne nezgode u Kaluđerici, u kojoj je lakše poveđen maloletnik, najverovatnije je došlo zbog neprilagođene brzine. 

Podsetimo, udes se dogodio juče u jutarnjim časovima, a mladić (17) koji se nalazio za volanom, imao je probnu vozačku dozvolu.

- Policiji je prijavljeno da je došlo do nesreće na uglu ulica Vojvode Stepe Stepanovića i Vranjske. Mladić je, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonsku banderu - objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

Od siline udara, automobil je završio u dvorištu pored.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Maloletnik je prebačen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane lakše telesne povrede i uzeta mu je krv za analizu da bi se utvrdilo da li je vozio pod dejstvom alkohola - priča izvor i dodaje da od "golfa 4" gotovo ništa nije ostalo jer su kola u potpunosti uništena i izgužvana, a otvorio se i erbeg.

Stanovnici okolnih kuća kažu da ih je probudio stravičan udarac.

- Svi smo spavali kada se to dogodilo. Udarac je probudio ceo komšiluk. Kad smo izašli na terasu da vidimo šta se događa, ugledali smo potpuno smrskan automobil. U kratkom roku svi su izašli iz svojih kuća i pritrčali da pomognu mladiću - pričaju komšije i dodaju:

- Na tom delu puta je blaga krivina, on je, umesto da prati put, samo nastavio pravo. Prednjim levim točkom udario je u banderu, a auto je završio kod komšije u dvorištu. Na volanu su bili tragovi krvi, a dečak se nije čuo. Koliko znam, vrata su bila zaglavljena i nisu mogla da se otvore.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike