"Ostala sam da ležim u lokvi krvi": Vozač "mercedesa" pokosio devojku u bašti kafića, ona dobila frakturu ključne kosti! (VIDEO)

12.07.2022

12:45

0

Zbog stepena povreda i jakih bolova nije odmah mogla da daje iskaz policiji

"Ostala sam da ležim u lokvi krvi": Vozač "mercedesa" pokosio devojku u bašti kafića, ona dobila frakturu ključne kosti! (VIDEO)
Tan2022-7-12_103649869_1 - Copyright Tanjug/Nenad Mihajlović

U nezgodi, koja se sinoć desila u Novom Sadu kada je vozač "mercedesa" uleteo u baštu kafića punu ljudi, povređene su dve devojke od kojih je jedna zadobila teške telesne povrede i prevezena je kolima Hitne pomoći.

Reč je o Marini R. vlasnici obližnjeg frizerskog salona koja je to veče sa prijateljima bila na proslavi u bašti lokala. Ona je zadobila frakturu ključne kosti i rebara, a na glavi ima posekotine i hematome.

- Ostala sam da ležim u lokvi krvi, a on je hladnokrvno pitao da li je ubio nekoga i udaljio se sa lica mesta, iako sam ja nepomično ležala na podu – rekla je ona za Telegraf dodajući da je ozbiljno krvarila te da zbog stepena povreda i jakih bolova nije odmah mogla da daje iskaz policiji.

- Cela glava mi je u hematomima i rasekotinama, trpim jake bolove jer sam polomila rebra i ključnu kost- dodaje Marina.

Gosti koje smo zatekli na licu mesta u jutarnjim časovima, i dalje su bili u potpunom šoku, kažu da su samo minut ranije ustali iz dela bašte jer im je bilo hladno, a i radno vreme kafića se završilo.

- U jednom momentu jedan od drugara rekao je: hajmo unutra, hladno je, nakon čega smo se svi složili i ušli u lokal, a to nam je i spasilo život - kaže jedan od gostiju i dodaje da je kolega otišao do kontejnera da zakači ostatke hrane sa proslave, kako bi neko od beskućnika mogao da ih uzme, nakon čega se vratio do visećeg stola koji je stajao ispred lokala i u tom momentu desio se udar.

Tanjug/Nenad Mihajlović
 

 

- Išao je minimum 100 na sat, iako je ovde zona 30 i postoje „ležeći policajci“ u svim okolnim ulicama. Udarac je bio strahovit, u jednom momentu kao da se vreme zaustavilo- kaže jedan od očevidaca.

Gazda lokala odmah je kupio crvenu traku i njome ogradio deo oko kafića kako bi sprečio prolaznike da prolaze i da se povrede.

Stanari koje je probudio jak udarac opisuju zvuk kao eksploziju bombe.

Tanjug/Nenad Mihajlović
 

 

- Prvo sam čula jak udarac kao eksploziju, a potom ciku i žamor, brzo sam stčala dole i u prvom trenutku mislila sam da je neko bacio bombu, od šoka nisam ni videla automobil, devojka je ležala u lokvi krvi, mislila sam da ima mrtvih i jako sam se uznemirilila – kaže komšinica, koja dodaje da se radi o lokalnom kafiću i da je u pitanju mali porodični biznis, te da nikada nije bilo incidenata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Drugi komšija, mlađi momak koji živi u zgradi u kojoj se nalazi kafić odmah je izleteo iz zgrade i dotrčao do lokala, misleći da su mu drugovi stradali i da je došlo do eksplozije.

-Nisam video trenutak kada je vozilo uletelo u baštu, ali sam čuo udarac. Nekoliko mladića se zateklo na tom mestu koje je autom pokošeno, i na samo par minuta oni su odatle otišli, srećom su izbegli nezgodu, pitanje je u kakvom bi stanju bili da su ostali - ispričao je ranije vlasnik ovog lokala.

Podsećamo, na snimcima sa mesta nezgode vidi se ostavljen "merdeces", čija je prednja strana uništena. Velika šteta načinjena je i u bašti lokala.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike