Najbolji prijatelji pošli na ručak, pa poginuli: Detalji jezive nesreće kod Topole

10.07.2022

13:56

0

Stefan Avramović i Nemanja Živanović nastradali, a Dušan Srećković teško povređen

Najbolji prijatelji pošli na ručak, pa poginuli: Detalji jezive nesreće kod Topole
1651847397161192946916094165041591350003policija,uvidjaj,fotorina_1000x0 - Copyright RINA

Mladići Stefan Avramović (23) i Nemanja Živanović (28) nastradali su, a Dušan Srećković teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Kloka kod Topole, kada se automobil zabio u vozilo u kom su se oni nalazili.

Nesreća se dogodila kada su se trojica mladića kretala glavnim putem i u tom momentu je, iz za sada nepoznatih razloga, drugi automobil izleteo iz sporedne ulice i zabio se u njihov auto.

- Automobil je izleteo iz bočne ulice i zakucao se vozačevu stranu vozila u kom su se nalazili trojica mladića. Ekipa Hitne pomoći i patrola policije odmah su izašle na mesto nesreće, ali nažalost mogli su samo da konstatuju smrt dvojice mladića, dok je treći sa teškim povredema prevezen u bolnicu - objašnjava izvor i dodaje:

 

 

- Od siline udarca automobil u kom su bili mladići završio je pored puta, a nesrećni momci nisu imali nikakve šanse da prežive direktan udarac.

Kako su ispričali meštani Kloke, gde se dogodila nesreća, svi mladići su iz okolnih mesta Šume i Trnava.

- Svake nedelje imaju ritual, kada su slobodni, da idu da se provozaju, popiju piće i odu na ručak. Tako je bilo i danas, a onda se ovo dogodilo. Reč je o izuzetnim momcima, oni su bili najbolji prijatelji. Odrasli su zajedno, a sada su i u smrt otišli zajedno. Za njih niko ne može da kaže jednu ružnu reč. Dvojica su bili zaposleni u jednojo fabrici ovde, a pored toga su radili i na poljoprivredi, dok je treći posle srednje škole ostao samo u poljoprivredi - priča jedan od meštana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike