Detalji jezivog sukoba u Arilju: Hteo da pregazi poznanika, pa umesto njega umalo ubio drugog mladića!

04.07.2022

12:57

0

Istraga je utvrdila da je I.A. zapravo hteo da nanudi I.R, sa kojim je imao neraščišćene račune od ranije, a sa kojim je B.N. u to vreme bio u društvu

Detalji jezivog sukoba u Arilju: Hteo da pregazi poznanika, pa umesto njega umalo ubio drugog mladića!
Lučani nevreme (11) - Copyright RINA

 

B.N. (29) iz Arilja, koji je u subotu rano ujutro teško povređen u Ulici Stevana Čolovića u ovom gradu, nije bio meta obesnog I.A. (39) koji je automobilom namerno izleteo sa kolovoza na trotoar.

Istraga je utvrdila da je I.A. zapravo hteo da nanudi I.R, sa kojim je imao neraščišćene račune od ranije, a sa kojim je B.N. u to vreme bio u društvu.

U subotu oko tri sata B.N. i I.R. vraćali su se u iz grada kada je ulicom u svom BMW-u prošao I.A. On je kroz otvoren prozor dobacio nešto I.R. koji mu je istom merom odovorio, posle čega je I.A. dodao gas i nastavio dalje. Ipak, posle stotinak metara I.A. je naglo okrenuo vozilo i velikom brzinom, prešavši preko suprotne kolovozne trake, krenuo u pravcu I.R. i B.N. koji su išli trotoarom. Shvativši šta je I.A. naumio, I.R. je uspeo da umakne, a umesto njega vozač BMW-a je udario B.N. koji je, ispostavilo se, bio slučajna žrtva sukoba ove dvojice.

Kako se priča u Arilju, razlog zbog kog su dvojica sugrađana bila u svađi, a koja je kulminirala pokušajem I.A. da automobilom ubije I.R, su razmirice oko jedne ženske osobe.

Ni kriv ni dužan B.N. je ovom prilikom zadobio teške povrede opasne po život u vidu preloma lobanje, nagnječenja mozga i krvarenja u mozgu. On se od subote ujutro nalazi pod nadzorom lekara Kliničkog centra u Beogradu, a prema poslednjim informacijama njegovo zdravstveno stanje je bolje. Posle operacije se probudio iz indukovane kome i oporavlja se.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu u nedelju je odredio prtivor I.A. koji se prilikom saslušanja u ariljskoj policiji branio ćutanjem. Utvrđeno je da je u vreme neseće koju je namerno izazvao u Ulici Stevana Čolovića bio pod dejstvom alkohola.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike