Pretukli i ostavili golog mladića na poljani: Tražili Nišliji 1.000 evra na ime nepostojećeg duga

30.06.2022

12:11

0

Autor: J.S.J.

On je nekako došao do obližnjih kuća u selu gde mu je pomoć pružena

Pretukli i ostavili golog mladića na poljani: Tražili Nišliji 1.000 evra na ime nepostojećeg duga
Ilustacija - Copyright Pixabay

Nišlije D. I. (21), M. V. (21), L. P. (19) i D. V. (24) pretukli su jednog sugrađanina (20) u subotu tražeći mu da vrati dug od 1.000 evra.

Kako policija navodi dug nije postojao, ali pošto su oni stari poznanici pretpostalja se da ga ne bi tek tako tukli. Da su povrede ozbiljne govori i činjenica da se on i dalje nalazi u Univerzitetsko kliničkom centru gde mu se pruža medicinska pomoć. Ova četvorica mladića teretiće se na sudu da su izvršili krivično delo iznuda u pokušaju.

- Sumnja se da su D. I., M. V. i L. P. u jutarnjim časovima pozvali poznanika, i nakon što su se našli, zatražili 1.000 evra na ime nepostojećeg duga, a zatim ga napali i udarali rukama i nogama. D. V. je tada došao kolima, a potom su mladića, kako se sumnja, sva četvorica ugurala u automobil, odvezla ga do obližnjeg sela, izvukli iz automobila, ponovo ga tukli i skinuli mu garderobu, nakon čega su ga ostavili na livadi i rekli mu da do 16 časova donese novac - saopštila je policija.

On je nekako došao do obližnjih kuća u selu gde mu je pomoć pružena, ali je obaveštena i policija takoda su izgrednici pronađeni i pritvoreni.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike