Saznajemo! U kakvom su stanju povređeni posle stravičnog udesa kod Sokobanje (FOTO)

25.06.2022

14:41

0

Autor: M. Kostić

Troje povređenih u nesreći nalaze se u Kliničkom centru u Nišu dok je jedna osoba pregledana i puštena kući

Saznajemo! U kakvom su stanju povređeni posle stravičnog udesa kod Sokobanje (FOTO)
viber_slika_2022-06-24_20-32-36-413 - Copyright Foto:24sedam/M.Kostić

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se juče kod Sokobanje. Kako 24sedam saznaje, troje povređenih u nesreći nalaze se u Kliničkom centru u Nišu dok je jedna osoba pregledana i puštena kući.

Devojka A. S. (19) nalazi se na klinici za neurohirurgiju, a primljena sa minimalnim krvarenjem u glavi. Momak A. Ž. (19) trenutno je na intenzivnoj nezi.

Kako 24sedam saznaje on ima prelom leve butne kosti, povrede i krvarenje u abdomenu koje je hiruški zbrinuto, ali i prelom leve ruke, kao i višestruki, serijski prelom rebara.

Z. S (60), prema našim saznanjima hiruški je zubrinut i ima prelom potkolenice, dok je S. T. pregledan i pušten kući.

KC Niš / 24sedam
 

Podsetimo, muškarac koji se među prvima zatekao na mestu jučerašnje saobraćajne nesreće kod aleksinačkog sela Subotinac, na viber grupi koja se bavi bezbednošću saobraćaja, opisao je stravičan prizor kojem je bio svedok.

- Vraćao sam se sa kolegama iz pravca Sokobanje, na izlazu iz ovog mesta vozač kamiona je krenuo u preticanje i velikom brzinom protutnjao pored nas. Nakon deset, petnaest minuta vožnje smo ušli u selo Subotinac i prvi naišli na sravičnu saobraćajnu nesreću. Odmah smo nas četvorica izašli iz auta, zatekli smo suvozača svog krvavog na nekih pet metara od auta koji je bio na krovu. Dečko je bio u skoro pa nesvesnom stanju, imao je vidne prelome ruku i nogu, verovatno je nesrećnik ispao iz auta jer su vrata suvozača bila otvorena. Vozač je bio priklješten u autu i nije davao znake života, mislim da mu je volan zdrobio grudni koš. Na zadnjem sedištu je bila devojka između 20 do 25 godina u polusvesnom stanju sa vidnim povredama glave.

U udesu je život izgubio Leskovčanin koji ima samo 20 godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike