"Odbila sam da vodimo ljubav, a onda je počeo da me udara i da mi cepa spavaćicu": Svedočenje žene koju je pijani suprug pretukao

14.06.2022

11:13

0

Ž. T. saslušan pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Pančevu zbog krivičnog dela nasilje u porodicu

"Odbila sam da vodimo ljubav, a onda je počeo da me udara i da mi cepa spavaćicu": Svedočenje žene koju je pijani suprug pretukao
nasilje nad ženama - Copyright Pexels/Karolina-Grabowska

"Bio je pijan, tražio je da vodimo ljubav... Odbila sam ga, a onda je on počeo da me udara i da mi cepa spavaćicu. Nikada nije nasrnuo na mene, a godinama smo u braku". Ovako je svedočila žena (74) iz okoline Pančeva koju je prošle nedelje pretukao suprug.

Policija je tada uhapsila je Ž. T. (74), koji je pod dejstvom alkohola napao i pretukao suprugu. 

- Imao je više od dva promila alkohola u krvi kad je pretukao partnerku. Ona je izjavila da se napad dogodio u toku noći i da je ona spavala. Suprug je probudio i tražio da vode ljubav. Kako ga je odbila počeo je da je udara pesnicama po glavi i telu. Ona je uspela da pobegne i da zatraži pomoć - kaže sagovornik Telegrafa.rs.

Ž. T. je saslušan pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Pančevu zbog krivičnog dela nasilje u porodicu. Njegova supruga  je posle ukazane pomoći puštena na kućno lečenje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike